Keystone logo

21 Бакалавър Програми в Изкуствознание Приложни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Приложни изкуства
Области на обучение
  • Изкуствознание (21)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изкуствознание Приложни изкуства

Получаването на бакалавърска степен е важна стъпка за много хора да предприемат. The обикновено 3 години до 5 годишен курс на обучение е чудесен начин за много хора да впечатлят бъдещите работодатели. Бакалавърска степен е всичко, но е необходимо в днешния конкурентен бизнес климат.

Първи си степен по приложни изкуства е страхотна идея за много хора. Какво е бакалавър по приложни изкуства? Тази степен е професионално образование, което означава, че не е свързана с научни изследвания. А професионална степен означава, че се интересувате от практиката на изкуството, а не непременно на науката или историята зад него. Той наскоро бе разширен, за да включва градуса, които са технически и творчески характер. Бакалавър по приложни изкуства могат да бъдат присъдени в области като театър, радио, телевизия, медии, моден дизайн и много други.

Постигането бакалавър по приложни изкуства има много ползи. Тази курсова дава добре закръглени познаване на избраната сфера.Фактът, че курсовата работа включва както технически и творческа работа е много интересен, тъй като ще има разбиране от всички различни аспекти на вашата област, правейки ви по-добре закръглени художник.

Определяне на цената за получаване на вашия бакалавър по приложни изкуства, зависи изцяло от училището, че желаете да участвате. Цената на таксата за обучение, настаняване и храна, и книги могат да се различават значително на базата на училището, която посещавате, и разположението на това училище. Проверка на цените при различните училища директно е единственият начин да се определи колко от тези градуси ще струва.

Каквато и да е цената, тя ще бъде на стойност то. Една степен приложни изкуства може да доведе до много вълнуващи и различни кариери. Дали търсите за кариера в модата, фотография, журналистика, графичен дизайн, филм, или десетки други индустрии, тази степен е за вас. Тази степен е страхотно, защото тя ви дава възможност да правите каквото и да е, че те прави щастлив. Който и поле, за да изберете, може да доведе до по-голяма кариера.

Има програми по целия свят, които предлагат бакалавърски степени. Много училища предлагат онлайн класове, в допълнение към, или на мястото на, работа в клас. Ако да си бакалавър по приложни изкуства се обръща към вас, потърсете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.