Keystone logo

12 Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Продажби 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Продажби
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (12)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Продажби

Бакалавърската степен се дава на студенти, които са завършили курсова в колеж или университет в бакалавърска програма. Програмата обикновено изисква редовна форма на обучение за около четири години и завършването на 120 семестриални кредити. Тази степен може да представлява първата в един път чрез завършил училище. Тя също може да се използва като входа в доброто професионално развитие.

С това основно разбиране, лицата могат да се чудят: "Какво е бакалавър по продажбите?" Тази програма често се фокусира върху уменията и познанията, необходими, за да убеди потребителите на стойността на продукти или услуги. Курсовете предоставят практически, технологични и теоретични методи за справяне с текущите въпроси продажби. Субектите могат да включват маркетинговата теория, използването на технологии и дигитални медии, продажби етика и работа с потребителите. Програмата може да обхваща някои методи за повлияване на социална промяна и различни методи за водене на бизнес.

Проучването на продажбите предоставя на физическите лица с основите, необходими за разработване на авангардни техники и силна методология. Тези студенти могат да използват своите развиващи се умения за планиране, логистика, потребителите психология, и преговори. Други ползи включват достъп до инструктори и специалисти с опит в много аспекти на сектора на продажбите.

Разходите за обучение и такси, свързани с организиране и обслужване в тази програма може да бъде много различен от едно училище в друго. Това е особено вярно за училища в различни държави. Заинтересованите лица трябва да се свържат директно училища за конкретна информация.

Актуални обяви за работа, включват тези с заглавия като представител Търговски развитие, Извършване специалист, ръководител продажби и реклама Специалист продажби. Тези позиции са налични в частни и обществени организации.Застрахователните компании, агенции за финансови услуги, производствени и фармацевтични предприятия и отрасли всички изискват услугите на търговските представители.

Ако се интересувате да научите повече за бакалавърска степен, вижте опциите с програмата листинг долу. Използвайте преднината формата, за да получите повече информация. Първо, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.