Keystone logo

66 Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Продуктов дизайн 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Проектантски проучвания
 • Продуктов дизайн
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (66)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Продуктов дизайн

  Бакалавърска степен е бакалавърска степен на разположение в много области на изследване в свободните изкуства и наука. Тези степени се отварят вратите към голямо разнообразие от работни места. Те също помагат на студентите да развият четене, писане, както и умения за критично мислене. Получаването на бакалавърска степен е умен избор на висше образование в различни страни по света. Степента обикновено е уважаван и признат в редица различни области.

  Тези, които търсят отговор на въпроса, какво е бакалавър по продуктов дизайн, трябва първо да разберем широкото академично областта на дизайна. A бакалавър по дизайн често се разглежда като съответствие бакалавър по изящни изкуства. Степента се фокусира върху обучението на студентите практичността и ергономичността над естетиката. Бакалавър в Product Design е една подгрупа на тази академична област, която се концентрира върху дизайна на битови предмети за различни настройки, включително и домове, офиси и автомобили.

  A Бакалавър по продуктов дизайн дава възможност на учениците да усъвършенствате двете артистични им чувствителност и техните ценни умения. Намирането на работа проектиране на продукти, позволява доста свобода да произвеждат лични проекти. В същото време специалистите се насладят на предизвикателството да се осигури, че истинските хора често може да използват тези проекти.

  Цената на бакалавърска степен варира в зависимост от институцията, за да изберете да присъстват. Средният период на проучване е от три до четири години.

  Фирми от цял ​​свят да наемат лица с бакалавърска степен по продуктов дизайн. Всеки бизнес, който произвежда стоки се нуждае от дизайнер, който да помогне на продуктови идеи стават реалност. Има работни места в най-различни области, така че завършилите имат много свобода да преследват своите интереси в ергономичност, технологичния напредък, изкуство и естетика.

  Редица институции по целия свят предлага бакалавърска степен по продуктов дизайн като онлайн програма или в по-традиционен формат.Онлайн проучване може да бъде идеалният начин да присъстват на колежа по свой избор, независимо от това къде живеете. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.