Keystone logo

21 Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Професионални комуникации 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Комуникации
  • Професионални комуникации
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (21)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Професионални комуникации

Много студенти преследват бакалавър в Професионална комуникация, за да се развият умения, които ще им даде конкурентно предимство в областта на журналистиката и развлечения, както и в областта на корпоративните, нестопански и правителствени настройки. Тази степен учи участниците комуникационни умения, необходими за написването на медии, бизнес взаимодействия и презентации.

Какво е бакалавър в Професионална комуникация? Бакалавър в Професионална комуникация е бакалавърска степен, че дава на студентите на ценни умения за писане и представяне в публичния и частния сектор. Някои от участниците да изберат да се концентрира върху писането, свързана с журналистика, развлекателни и рекламни обекти. Други могат да се фокусират върху презентационни и комуникационни умения, полезни за управление или консултантски позиции в по-корпоративна среда. Професионални завършилите комуникационни изпъкват в бизнес, медии и нестопанските позиции, които изискват силни писане и производствени умения.

Студентите се интересуват от заточване комуникационни умения, както и разработване на по-задълбоченото познаване на комуникационните теории и въпроси се възползват най-много от тази степен. Други предимства за участниците в програмата включват излагане на писане и представяне експерти от различни сектори на икономиката и възможността да избират с площ от концентрация въз основа на интереси и цели в кариерата.

Продължителността на времето, необходимо, за да спечелите тази степен варира въз основа на изискванията на всяка програма, и в резултат на това цената варира в различните институции. Като цяло, курсова работа отнема две години за завършване. Бъдещите учениците ще трябва всяка институция, за да научите повече за времето и изискванията за обучение.

Професионална комуникация е от значение за различни управленски комуникации области, като например връзки с обществеността и организационни комуникации.Студентите, които се интересуват от връзките с обществеността могат да работят в корпоративни настройки пишат отговори на запитвания, отговаряйки на въпроси на медиите или изработване на публични изявления. Предаването на съобщения е нужен ефективно в позиции в рамките на организации, както добре. Студентите могат да избират и да работят в корпоративни среди или за набиране на средства и управленски позиции в организации с идеална цел или държавни постове. Завършили студенти, които се концентрират в областта на журналистиката и развлечения комуникация могат да очакват възможностите за кариера в отчетните, рекламни и производствени позиции.

Бъдещите студенти могат да научат повече за институции, предлагащи професионални комуникационни градуса, като потърсите нашата богата база данни на училищата. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.