Keystone logo

45 Бакалавър Програми в Административни практики Публична администрация 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Административни практики
 • Публична администрация
Области на обучение
 • Административни практики (45)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Административни практики Публична администрация

  Правителство и публичния сектор все повече са основните играчи в почти всеки аспект на обществото. Придобиване на подходящо ниво на умения и знания, е от съществено значение за успеха в голямо разнообразие на работни места. Бакалавър по Публична администрация програми се фокусира върху изследването на организацията, структурата и процесите на управление чрез интердисциплинарен обектив, и е предназначена да помогне на студентите да развият разбирането на проблемите и предизвикателствата, пред които е изправен общество.

  Докато печелите бакалавърска степен по публична администрация, студентите разработват лидерство, аналитични, организационни, научни изследвания, както и умения за общуване. Те се учат да изпълняват сложни обществени програми, а отстраняване на обществени и правителствени въпроси успешно. Завършилите бакалавърска степен по публична администрация може да въведете и двете частни и обществени области сектор.Някои училища предлагат концентрации, които позволяват на учениците да се фокусират върху един аспект на публичната администрация, като например правоприлагане или нестопанска цел.

  Завършилите бакалавърска степен по Публична администрация програми имат няколко възможни варианти за кариера, включително пробационен служител, Директор Човешки ресурси, Community Manager обслужване, връзки с обществеността специалист и администратор на здравни услуги. Това е широко поле с наличните възможности по целия свят в много академични институции. Обърнете внимание чрез програмите долу, за да научите повече за възможностите за бакалавър по публична администрация очаква!