Keystone logo

18 Бакалавър Програми в Правни науки Политология Публична политика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Правни науки
  • Политология
  • Публична политика
Области на обучение
  • Правни науки (18)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Правни науки Политология Публична политика

Успешното завършване на програма за бакалавърска може да отвори много възможности, както в образователно и професионално. Това проправя пътя за влизане в магистърски програми и подготвя специалисти за по-нататъшен напредък в кариерата си. Много от тези програми се подготвят студентите да се движат директно в кариерите на техния избор.

Какво е бакалавър по публична политика? Какви теми са обхванати в тази програма? Студентите придобиват разбиране на аналитични умения, използвани в рамките на пространство на въпроси по същество политически. Студентите се научават да прилагат тези умения в политически, социални, а също и културни среди, които засягат публичните политики. Курсовете могат да включват политиката за околната среда, глобалните политически икономики, градско планиране и политика, енергийната политика, информация и комуникация, както и политиката и обществения ред.

Студентите, които участват в тази програма полза, тъй като те се разработи ясна представа за това какво е обществена политика и как процеса на политика действа.Те са насърчавани да видите съвременни публични политики от няколко различни гледни точки. Както учениците се запознават с методики и допълнителни области на обществения ред, те влизат в контакт с професионалисти, които ще продължат да бъдат ресурс след дипломирането.

Разходите за записване в програмата се различават от училище на училище. Това е особено вярно за училища, разположени през международните граници. Ако се интересувате от получаване на информация за обучение и такси, свържете се директно на училищата.

Завършилите си намират работа в няколко различни среди. Някои от тези позиции включват националната сигурност, международна услуга, външните работи, политически консултации, правителствени офиси, и щатни бройки, с няколко различни организации. Длъжности могат да включват правителствени Administrator, с нестопанска цел, управляващи, Законодателен Персонал, политически анализатор и стратегическа Planner.Разнообразните възможности, в рамките на програмата позволяват на завършилите да се съсредоточат върху кариерата си, преди те да завършат образованието си.

Ако се интересувате от въвеждане на динамична и влиятелен свят на обществения ред, да разгледаме някои от образователни възможности, достъпни чрез включването на програмата. Използвайте водачеството форми, за да получите повече информация. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.