Keystone logo

6 Бакалавър Програми в Науки за живота Селскостопански науки Развитие на селските райони 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Науки за живота
  • Селскостопански науки
  • Развитие на селските райони
Области на обучение
  • Науки за живота (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Науки за живота Селскостопански науки Развитие на селските райони

Навсякъде по света има много селски общности, които нямат достъп до подходящи селскостопански или икономически ресурси. Бакалавър по развитие на селските райони дава необходими за трансформиране на тези места в селското стопанство производителните региони умения.

Какво е бакалавър по развитие на селските райони? Фокусът на програмата е да ви предостави методи, които могат да бъдат използвани за подобряване на здравето и икономиката на селските райони на Общността. В хода на обучението си, ще се научите как да се приложат стратегии за устойчиво развитие. Вие също така ще вземе няколко курса по география, икономика и управление. Някои програми изискват от вас да изберете концентрация като здравен и уелнес или развитие на природните ресурси.

Уменията, които придобивате от програмата могат да бъдат използвани за подпомагане на развиващите се общности по целия свят. Можете да помогнете на тези региони просперират, като им предоставя необходимите инструменти за създаване на устойчиви икономики.Познавайки селското стопанство и икономиката може да се прилага за широк кръг от професии, както и осигуряване на работа не трябва да бъде трудно.

Бакалавърска степен отнема около четири години, за да завърши, че някои ученици да завършат програмата в най-малко три. Цената на вашето образование варира от училище на училище. Преди прилагането на програмата, трябва да изследвания за обучение и такси на Колежа да се провери, че можете да си позволите разходите на записване.

Програмите за развитие на селските ви внуши с редица прехвърляеми умения, а има и много работодатели, които могат да ценят си образование. Студентите често заемат длъжности с общинските власти, рибарството, туристически агенции, здравни корпорации, федералните агенции и неправителствени организации. Безспорно е също за висшисти да работят в организации, които са специализирани в търговия с храни и глобалните проблеми на развитието.

Има много колежи по целия свят, които предлагат програми в развитието на селските райони. Ако сте готови да помогнат на селските общности процъфтяват, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.