Keystone logo

9 Бакалавър Програми в Административни практики Човешки ресурси Развитие на човешките ресурси 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
  • Развитие на човешките ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Административни практики Човешки ресурси Развитие на човешките ресурси

Бакалавърската степен е стабилна бакалавърска степен, че означава едно успешно е завършил програма за образование за цел да даде на студентите основни познания в определена сфера. Това разбиране включва методи си за изграждане на знания, история и настоящи професионални най-добрите практики. Повечето бакалавърски програми са проектирани да поемат четири до пет години, за да завърши.

Какво е бакалавър по развитие на човешките ресурси? Тя е специализирана форма на степен на човешките ресурси, която се фокусира конкретно върху обучението на служителите, планиране на приемствеността, наставничество, обучение, и други методи за укрепване на дружество чрез подобряване на нивото на уменията на работната си сила на. Тази специализация се набляга на разстояние традиционните HR роли като разрешаване на конфликти и наемане, което помага подготвят студенти, които желаят обучение и наставничество роли по-задълбочено, отколкото общи програми направя.

Ползите от изкарва бакалавър в Развитие на човешките ресурси са лесно да се види. Специализираната курсовата работа и консултиране в програмата са предназначени да помогнат на учениците да постигнат целите си. Курсовата гарантира, че всеки завършил има цялостен образование в менторинг и коучинг практики.

Разходите за бакалавърска в Развитие на човешките ресурси са склонни да варира в доста от място на място, но те са с конкурентни цени с други градуса. Като цяло, техните разходи отразяват основните бакалавърски курсове за обучение на университета.

Студентите, които преследват градуса в развитието на човешките ресурси обикновено избират да работят директно за фирми в ролите HR, които се фокусират върху наставничество и обучение, като в програмите за обучение и професионално развитие. Те също така се намери голям успех във фирми, които се специализират в предоставянето на тези услуги на компании като външен доставчик, включително персонал и РЕО фирми.

Специалности в развитието на човешките ресурси са на разположение в различни университети, и подобно на много програми в областта на бизнеса, повечето училища предлагат курсове им в тази област чрез онлайн модули за обучение, като алтернатива на традиционния опит в класната стая. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.