Keystone logo

15 Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Инженерство на производството Разработване на продукти 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Инженерни проучвания
  • Инженерство на производството
  • Разработване на продукти
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Инженерство на производството Разработване на продукти

Бакалавърска степен A е студент програма степен, обикновено първа степен, придобита от професионалисти. Тя може сам по себе си или да се използва като полага началото за придобиване на магистърска или докторска степен. Програми бакалавърска степен обикновено продължават между три и четири години, и са извършени посредством комбинация от лабораторията работа, лекции, и независимо проучване.

Какво е бакалавър в разработката на продукти? Тази степен често служи като мръсно издънка или допълват до маркетинга фон. Тя се фокусира върху контрола на пътя продукт отнема от концепция за дизайн, до маркетинг, до появата на пода в продажбите. Въпреки, че тази специалност често се фокусира върху модния дизайн и маркетинг, има и бакалавърски програми, достъпни за дизайн на продукта и в други области, както и тези, които се вземат по-общ фокус.

Ползите от изкарва бакалавър в разработката на продукти основно са свързани с гъвкавостта на степента на.Тази степен програма обхваща елементи на маркетинг, икономика, финанси и управление за производство на завършилите с добре закръглени образование в области, свързани с бизнес, продажба и търговия на дребно.

Цената на един бакалавър в разработката на продукти варира в зависимост от които студенти желаят да присъстват. Програмата обикновено отнема четири години, за да завърши, което трябва да се има предвид при определяне на общите разходи за доходи на степента.

Повечето завършилите бакалавърска в разработката на продукти избират да заемат работни места в областта на търговията на дребно. Те могат да работят в продължение на съществуващо дружество като купувач или на дребно за управление, или да отидете на работа за себе си като дизайнер, декоратор, или Пазарувай. Тъй като степента, дава добра представа за търговията на дребно, завършилите имат много гъвкавост, когато става въпрос за кариера те са в състояние да продължи.

Проучване онлайн е чудесен начин да получите бакалавърска в разработката на продукти на собствения си график, дори ако вече работят на пълен работен ден.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.