Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 13 Бакалавър в Разработване на продукти 2023

13 Бакалавър Програми в Разработване на продукти 2023

overview

Бакалавърска степен A е студент програма степен, обикновено първа степен, придобита от професионалисти. Тя може сам по себе си или да се използва като полага началото за придобиване на магистърска или докторска степен. Програми бакалавърска степен обикновено продължават между три и четири години, и са извършени посредством комбинация от лабораторията работа, лекции, и независимо проучване.

Какво е бакалавър в разработката на продукти? Тази степен често служи като мръсно издънка или допълват до маркетинга фон. Тя се фокусира върху контрола на пътя продукт отнема от концепция за дизайн, до маркетинг, до появата на пода в продажбите. Въпреки, че тази специалност често се фокусира върху модния дизайн и маркетинг, има и бакалавърски програми, достъпни за дизайн на продукта и в други области, както и тези, които се вземат по-общ фокус.

Ползите от изкарва бакалавър в разработката на продукти основно са свързани с гъвкавостта на степента на.Тази степен програма обхваща елементи на маркетинг, икономика, финанси и управление за производство на завършилите с добре закръглени образование в области, свързани с бизнес, продажба и търговия на дребно.

Цената на един бакалавър в разработката на продукти варира в зависимост от които студенти желаят да присъстват. Програмата обикновено отнема четири години, за да завърши, което трябва да се има предвид при определяне на общите разходи за доходи на степента.

Повечето завършилите бакалавърска в разработката на продукти избират да заемат работни места в областта на търговията на дребно. Те могат да работят в продължение на съществуващо дружество като купувач или на дребно за управление, или да отидете на работа за себе си като дизайнер, декоратор, или Пазарувай. Тъй като степента, дава добра представа за търговията на дребно, завършилите имат много гъвкавост, когато става въпрос за кариера те са в състояние да продължи.

Проучване онлайн е чудесен начин да получите бакалавърска в разработката на продукти на собствения си график, дори ако вече работят на пълен работен ден.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

read_more

filters

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Инженерни проучвания
 • Разработване на продукти
fields_of_study
 • Инженерни проучвания (13)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format