Keystone logo

13 Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Ресторантьорство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Наука за храните и напитките
  • Бизнес с храни и напитки
  • Ресторантьорство
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (13)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Ресторантьорство

Обикновено завършен през три или четири години, бакалавърска степен се присъжда след студенти са завършили напреднал полк на проучване в конкретна област. Бакалавърска степен може да бъде последвано от изследвания, за да се постигне магистърска или докторска степен, макар че много студенти да използват тази степен, за да отидете директно в работната сила. Бакалавърска степен е ценно постижение, което може лесно да бъде отнесена по-високи платени работни места.

Какво е бакалавър в ресторант Management? Този специализиран степен подготвя студентите с организационна, клиент за услуги и бизнес умения, за да въведете един от няколко работни места в обстановка на ресторант ресторант или хотел. Изучават се смес от бизнес принципи, свързани с храните, най-добри практики и предприемачески умения. Този тип на степен обикновено също оръжие студенти с познания за санитарни практики, предни-на-на-къщата и обратно-на-на-къщата управленски умения, както и кухня подготвям умения.Най-важното е, студентите придобиват по-задълбочено разбиране на умения за комуникация и обслужване на клиенти, необходими, за да бъде наистина ефективен мениджър.

Завършилите тази степен да влязат в работната сила със специализирани познания, придобити чрез интензивно изучаване на класната стая, в допълнение към практически опит. Това е една от няколко ползи, включително идва на потенциални работодатели с доказани квалификации.

Фактори като вида на институцията, а дължината на степен програма на училището може всеки удар на разходите за тази степен. Това е най-добре да се говори директно на училищата, за да получите точна информация за разходите.

След като приключите, бакалавър в ресторант Management проправя пътя за една вълнуваща широта на кариера в най-подреждане ресторанти, кетъринг фирми и всичко между тях. А степен може да насочи персонал като банкет мениджър, кафене или бар мениджър. Още предприемачески студентите могат Парлей степента им на отваряне и управление на собствения си ресторант или франчайз.

Търсенето на хора, способни да поддържаш заведения заведения за бързо обслужване, работещи плавно нараства, а има и много училища, които предлагат градуса в тази област, особено по интернет. Намерете този, който е точно за вас-търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.