Keystone logo

19 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Управление на рисковете 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Управление на рисковете
Области на обучение
  • Икономически изследвания (19)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Управление на рисковете

Каквото и да правите в живота, има известна степен на риск. Да бъдеш в състояние да оценят тези рискове е важна част от вземане на мъдри финансови и бизнес решения. Изкарва Бакалавър по управление на риска е един чудесен начин да се направи желателно допълнение към бизнеса и финансовите институции по целия свят.

&nbsp

Какво е бакалавър по управление на риска? Този тип образователна програма обикновено се фокусира върху управлението на рисковете, свързани с бизнеса и финансовите институции. Курсова често се фокусира върху теми като превенция загуба, бизнес статистика, бизнес практики, одит и повече. Дължината на изследването варира, но много образователни програми, да вземат 4-5 години, за да завърши. Това е една добра програма за избраната от организирани студентите, които имат номера и данни. Много класове също са достъпни онлайн, което е чудесна възможност за дистанционно обучаващите се.

&nbsp

Фактът, че много паралелки за придобиване на бакалавърска степен по управление на риска са публикувани в интернет прави тази програма привлекателен за студенти от цял ​​свят. То също е чудесен начин да се приземи международни работни места, както и някои програми ви позволяват да се специализират програма фокус.

&nbsp

Колко може да струва да печелят бакалавър по управление на риска зависи от това къде сте избрали да учат и колко време ви отнема да печелят степента. За да разберем напълно какъв вид разходи са ангажирани с обучението си, внимателно изследване на програмата от училището по ваш избор.

&nbsp

В по-голямата си част, завършили студенти, които печелят бакалавърска степен по управление на риска са квалифицирани да работят във финансовия сектор и сектора на застраховането и. Възможности за кариера включват застрахователен агент, поемател, претенции регулатор, финансов мениджър и актюер. Приходи напреднала степен в тази област може да помогне на завършилите да останат конкурентоспособни, за още по-добри възможности за професионално развитие.

&nbsp

Възможно е да се прилага по отношение на повечето програми за управление на риска, като попълните онлайн приложения от институцията, която предоставя на програмата. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.