Keystone logo

44 Бакалавър Програми в Изкуствознание Изящни изкуства Рисуване 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Изящни изкуства
  • Рисуване
Области на обучение
  • Изкуствознание (44)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изкуствознание Изящни изкуства Рисуване

Изкарва бакалавър в тираж е една отлична възможност за хора, които искат да упражняват творческа практика, подкрепени от специализирана банка знания в съвременната и историческата култура и изкуство. Студентите, получили диплома по рисуване могат да станат професионалисти в телевизионни, кино, издателски и видео индустрии, или преследват кариера като изкуство администратори или като арт директори в музеи и галерии.

Какво е бакалавър по рисуване? Това е метод за оборудване на учениците с основните необходимите знания за успех, като мотивация, дисциплина, и ангажимента за теоретична практика. Тя се прелива проучвания от различни дисциплини, като архитектура, дизайн и история, за да допълнят област на специализация на студента. Участници в програмата също ще се запознаят с редица приложни изкуства, визуални изкуства, и проучвания културната област.

Има изобилие от причини, поради частни лица избират да получат бакалавърска специалност графика.Например, програмата учи различни умения, като технически, теоретични и концептуални техники и методи. Студентите могат да очакват да проучвате изобразително изкуство, култура, дизайн, история на изкуството, съвременно изкуство, рисуване, живопис, фотография, и експериментални медии.

Програмни разходи варират в зависимост от институцията. Учебният план на програмата трае между една и три години. Лицата трябва старателно изследователските центрове, преди да се извърши, за да се уверите, че програмата предлага вписва своите цели.

Лица, които участват в програмата се намират често в търсене на все по-конкурентни кариера като фотографи, изкуство учители, стъклени и бижута дизайнери, художници, изкуствоведи рецензенти, историци, графици и скулптори. Студентите разработват голям поглед върху това, което е необходимо да стане професионален художник, като се съсредоточи върху по-задълбочено познаване и разбиране на чертеж.

Много международни възможности за програмата съществуват от широк спектър от университетите. Онлайн класове са идеален вариант за тези, които живеят в отдалечени райони по света. Уеб-базирани алтернативи погрижат за студенти, които се нуждаят от по-гъвкав график. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.