Keystone logo

189 Бакалавър Програми в Науки за живота Селскостопански науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Науки за живота
  • Селскостопански науки
Области на обучение
  • Науки за живота (189)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Науки за живота Селскостопански науки

Програма, бакалавърска степен дава на студентите с един просторен образование в областта на хуманитарните и социалните науки. Студентите са насърчавани да учат различни области в течение на доходи, което е традиционно четири години степен.

Какво е бакалавър по аграрни науки? А бакалавър по аграрни науки е съвременна програма степен, която насърчава студентите да се научат научни умения, за да им помогне да разберат по-широки земеделски системи. Университетското образование предоставя по-подробна и разширена информация, отколкото може да се получи в по-обучение на работното място. Студентите ще се научат технически умения, както и как да се използват управленски, икономически, социални и екологични принципи, за да се отговори на голямо разнообразие от селскостопански предизвикателства. На ниво бакалавър, курсове ще включват биохимия, ботаника, физиология на растенията, подобряване на земята, информатика и агротехниката.

Разширените уменията научени в изкарва бакалавър по аграрни науки ще помогне на учениците да се движат напред в широка гама от растителна и стопански-базирани кариера. Това образование ще помогне за подобряване на възможностите за заетост, както и научи установени агрономи нови умения стопанисване.

Размерът на времето, необходимо за завършване на бакалавърска програма варира в зависимост от учебното заведение, предоставящо степента. Това се отразява на цената, също както и местоположението на университета. Свържете всяко училище с програми, които ви интересуват, за повече информация относно цената.

Студенти от цял ​​свят могат да използват практически придобитите знания в преработка, производство и маркетинг за по-нататъшно кариерата си.Широка гама от работни места са на разположение за тези, които получи бакалавърска степен по аграрни науки, включително градинарски съветник, ръководител ферма, продажби градинарството или бизнес мениджър, плодове и зеленчуци, производител, парк мениджър и предприемачеството, включително разработване на продукти и създаване нетрадиционни пазари за градинарството.

Получаването на бакалавър по аграрни науки може да ви пусне в широк спектър от кариери в поискване. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.