61 Бакалавър Програми в Социални науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Социология
  • Социални науки
Области на обучение
  • Социални науки (61)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Социални науки

Бакалавърска степен е един от най-популярните решения в света за следдипломно обучение, и един фантастичен вариант е професионален бакалавър. Тези програми са склонни да се фокусират върху приложения за кариера и обучение, студентите се увеличават възможностите за заетост, след като се дипломират.

Една голяма площ можете да преследват професионален бакалавър по е социална наука. Но това, което е професионален бакалавър по социални науки? Тази степен е предназначена да помогне на учениците да научат повече за поведението на личността и обществото, както и как да се направи подобрения в света. Курсове могат да включват теми като икономика, политически науки, психология, социалната справедливост, социалната политика, чужди езици, философия, комуникации, и дори развитието на детето.

Студенти с бакалавърска степен по социални науки ще открият, че имат повишено предимство в конкурентен световен пазар на работни места.Други предимства включват широка база от знания, които могат лесно да се прилага по време на кариерата си, както и подобрена комуникация, решаване на проблеми, както и умения за критично мислене.

Цената на приема на една степен по социални науки, може да варира в широки граници, тъй като зависи от различни фактори, вариращи от структурата на програма за избор на индивидуална студент. Това е много важно за тези, които са заинтересовани да разгледа внимателно училището желаят да присъстват, за да се определи дали тя ще бъде една добра финансова годни за тях.

Има много различни кариери, които могат да бъдат преследвани с една от тези степени, включително и социален работник или учител. Студентите могат да получат кариера в областта на здравеопазването, образованието, правителството, съдебната система, неправителствени организации, или дори частни фирми. Те могат да изберат да се съсредоточи върху някои области, като например социална работа с възрастни хора или с проблемни младежи.

Ако се интересувате от упражняването на професионална бакалавърска степен по социални науки, а след това можете да започнете да търсите за правото програма днес. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.