Keystone logo

44 Бакалавър Програми в Педагогика Специална педагогика 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Педагогика
 • Специална педагогика
Области на обучение
 • Педагогика (44)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Педагогика Специална педагогика

  Бакалавър по специална педагогика подготвя учителите да практикуват приобщаващо образование за лица с увреждания. Участниците в курса на обучение се научат методите на преподаване, за да се образоват и развиват ученици с физически и интелектуални затруднения, които се нуждаят от специализирана помощ, за да получат образование.

  Какво е бакалавър по специална педагогика? Това бакалавърска степен дава на студентите рамка на овластяване, застъпничество, поведенчески и образователни методи, за да учат и да подпомагат лицата с увреждания. Специално образование курсова широко обхваща уменията и разбирането, необходими за работа със специални студенти нужди в класната стая настройка или социални услуги. Участниците се запознават с физически и умствени увреждания, които се нуждаят от специално обучение и тяхното влияние върху обучението и развитието. Те напускат програмата способни успешно да работи с и за образоване на хората с различни потребности.Студентите могат да изберат да се концентрира своята курсова работа на техните области на интерес, като методи за оценка или специализация увреждания, за да се приспособят професионалното си развитие след дипломирането.

  Студентите ползват от основаването на специална инструкция нужди в съчетание с възможността да се съсредоточи върху площ от интереса на специална програма за обучение. Завършилите са подготвени за кариера в приобщаващото образование с разбиране на учениците със специфични потребности, а поддръжката на мрежата връстници на място и умения, за да запълни важна роля в училищната система и обществото.

  Специални програми за образование, доколкото то обикновено отнеме четири години, за да завърши. Учебни курсове са различни в отделните институции. Бъдещите студенти трябва да се обърнат с всяка институция, за да получите ясна представа за разходите във времето и обучение, необходимо за завършване на програмата.

  Специални завършилите образование се изготвят за преподавателска кариера и подкрепящи студентите с широк спектър от потребности от обучение.Завършилите програмата може да прекарват кариера възпитанието и развитието на децата в класната стая настройка, или те могат да изберат да работят в други капацитети. A степен специално образование отговаря на завършилите да работят в оценката и застъпничество в училищните среди или в общността.

  Лица с интерес към кариера в областта на специалното образование могат да намерят правилната институция да преследват своята степен, като потърсите нашата богата база данни на училищата. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.