Свържете се директно с училищата - Сравнете 127 Бакалавър в Спортен бизнес 2023/2024

127 Бакалавър Програми в Спортен бизнес 2023/2024

Преглед

Уменията, необходими за кариера обикновено са във фокуса на програмата бакалавърска ниво. Поради тази причина, то обикновено е от първа степен учениците нова колеж опитват да печелят. След дипломирането си, вашите възможности са да започне кариерата си веднага или въведете завършил програма, за да се даде старт на кариерата си.

Какво е бакалавър по Sport Business? Студентите, които са избрали да преследват тази степен ще се запознаят с бизнес страната на невероятно голяма и успешна спортната индустрия. Програми от този тип са в по-малък подкатегория в бизнес проучвания. Курсовете покриват теми като управление на екип, оценка на риска, за пускане на пазара, както и организирането на събития. Завършилите нуждаят знания и умения, свързани с работа с екипи, така и на спортните обекти.

Индустрията на спорта е един от най-големите и най-печелившите индустрии в света. Студентите, които завършват с диплома в областта на спорта бизнес полза от влизане в тази област.Плюс това, учениците обикновено са в състояние да се избегнат много от засегнати или конкурентни недостатъци на традиционния бизнес програма, като въведете подкатегория.

Колко струва да се запишат в бакалавърска в Sport Business програма? Това зависи от програмата на училище, и за държавата, за да изберете, за да учат в. Правейки проучете добре преди регистрирането на информацията може да го направи много по-лесно да се намери програма, която отговаря на вашите нужди.

Кариери които са на разположение на спорта завършилите бизнес са най-вече разпределени между работа с екип и работа с спортен място. Можете да станете мениджър, директор, или координатор маркетинг събитие, независимо от това кой вариант ще изберете. Освен това, ако работите с екип, може да си намери работа като работодател или агент. Алтернативно, вашата степен може да намери работа с спортно оборудване или облекло компания.

Студентите, които са страстни за спорт и се интересуват от бизнеса може да откриете спортни бизнес програми много привлекателен.Работете към кариера, която те обича, изучавайки това, което обичате. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Спорт
  • Спортен бизнес
Области на обучение
  • Спорт (127)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение