Keystone logo

1 Бакалавър Програми в Здравни грижи Спортна медицина Спортна медицина 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Здравни грижи
  • Спортна медицина
  • Спортна медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Здравни грижи Спортна медицина Спортна медицина

Тези, които търсят висше образование, трябва да знаят за ползите от придобиването на бакалавърска степен. Програмите са достъпни в областта на изкуствата и науките, а след като студентите са завършили бакалавърска степен, те често се квалифицират да започнат възнаграждаване и успешна кариера в много различни професии.

Какво е бакалавър по спортна наука? Студентите, които преследват кариера в треньор, фитнес, физическо възпитание, спортен мениджмънт, спортно обучение или научна оценка на спорта, може да се интересуват от тази степен. Курсовата работа е предназначена да помогне на студентите да придобият разбиране за анатомията и физиологията, фитнес програми, биомеханика и практики и теория за наставничество. Някои програми могат да позволят на студентите да избират акцент, като наука за упражнения, спортно хранене или анализ на изпълнението, за да отговарят на техните цели в кариерата.

Тези, които печелят спортни научни степени, се подготвят с умения и знания, които ще са от полза за личния им живот, както и за тяхната кариера. Примерите включват способността да се създават фитнес планове според индивидуалните нужди на клиента, спортни анализи, професионална етика и социална отговорност.

Важно е студентите да разбират разходите и изискванията на различните програми за спортни науки в целия свят. За точна и подробна информация те трябва да достигат до училищата поотделно.

Професионалните възможности за човек, придобил бакалавърска степен по спортна наука, могат да варират. Завършилите могат да очакват квалификации за позиции като спортен треньор, помощник или главен треньор, личен треньор, управител по здравеопазване, специалист по здравна промоция, треньор по подготовка, специалист по физиотерапия, специалист по спортна добавка, професионален физиолог, спортист и специалист по рехабилитация. Придобиването на тази степен може да бъде чудесен начин да започнете успешна, добре платена кариера.

Има много бакалавърска степен по програми за спортни науки, достъпни на местно и международно ниво. За да намерите подходящата за вас, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.