Keystone logo

0 Бакалавър Програми в Здравни грижи Психично здраве Психология Спортна психология 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Здравни грижи
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Бакалавър Програми в Здравни грижи Психично здраве Психология Спортна психология

Студентите, които обмислят нова кариера, могат да установят, че много професии изискват бакалавърска степен. Това е най-честият вид търсено висше образование и придобиването на специалност може да проправи пътя към нова, по-доходоносна кариера. Бакалавърските степени могат да бъдат придобити в много области на обучение.

Какво е бакалавър по спортна и тренировъчна психология? Тези, които са страстни за спорта, могат да решат да потърсят една от тези програми. Придобиването на специалност "Спорт" и "Психология на упражненията" подготвя учениците да разберат как умът и тялото работят заедно по отношение на физическата активност. Курсовете могат да включват анатомия, физиология, психология и други теми за психичното здраве. Придобиването на бакалавърска степен подготвя студент да влезе в областта или да продължи да завършва курсовата си работа.

Тези, които изпълняват изискванията за получаване на диплома по спорт и психология на упражненията, учат различни умения. Например, завършилите се научават как да помагат на другите да подобрят самочувствието и изображението на тялото, да мотивират другите и как да включат техники за консултиране като медитация и визуализация.

С толкова много различни училища, които предлагат бакалавърска степен по спортна и психологическа подготовка, студентите може да се чудят за конкретни подробности като разходи и продължителност на завършване. Препоръчва се да се информирате в училищата поотделно, за да получите повече информация.

Придобиването на степен в тази област обучава студентите да помагат на спортистите да се подготвят психически за игри и други спортни събития. Завършилите могат също така да намерят кариера, като помагат на клиенти, които се борят с психични проблеми като депресия и безпокойство, и ги насочват да работят по проблемите си с физическа активност. Официалните заглавия на позициите могат да включват спортен психолог, социален работник, спортен съветник, специалист по спортна рехабилитация, екип терапевт, помощник или главен треньор и специалист по спортни изследвания.

Местни и международни програми се предлагат на пълен работен ден, на непълен работен ден или онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.