Keystone logo

38 Бакалавър Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Проучвания за спорт и упражнения
  • Спортни науки
Области на обучение
  • Проучвания за спорт и упражнения (38)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортни науки

Бакалавърската програма включва курсова работа по общообразователни дисциплини, както и специалност. Тази степен се предлага в много университети - онлайн и в университета - в широк спектър от дисциплини. Бакалавърските степени обикновено могат да бъдат спечелени в рамките на четири или пет години на обучение.

Какво е бакалавър по спортни изследвания? Бакалавър по спортни проучвания позволява на студентите да изследват различни аспекти на професионалния спорт, включително физически последици, бизнес отговорности и управленски умения. Програмите могат да обхващат теми като тези в класовете като Въведение в кинезиологията, Фитнес за цял живот, Здравеопазване и Спортна наука, Физическо възпитание в училищата и Обществено здраве. Много от тези класове вероятно ще включват физическа активност като част от курсовата работа.

Съществуват редица умения, които студентите могат да развият, като преследват бакалавърска степен по спортни изследвания. В допълнение към усъвършенстването на физическата фитнес, можете да научите аспекти на управлението на бизнеса, ръководството на екипа и организирането на събития.

Най-доброто място за получаване на информация за разходите за бакалавър по спортни науки е директно от приемната на училището, в което бихте искали да присъствате. Разходите за обслужване ще зависят от много различни фактори.

Има редица възможности за кариера, които очакват бакалавърска степен в завършилите спортни изследвания. Можете да преследвате работа, ръководейки спортен екип, обучавате спортисти, организирате спортни събития или преподавате физическо възпитание в училищата. Позиции като тези са налични в редица сектори, така че е вероятно да имате разнообразен набор от възможности, за които вашата степен може да Ви удовлетвори. Ако искате да продължите с допълнително образование и обучение, бихте могли да използвате знанията от вашата степен, за да станете физиотерапевт.

Първата стъпка към спечелване на бакалавърска степен в областта на спортните науки е да намерите училище с програмата, която най-добре отговаря на вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.