Keystone logo

33 Бакалавър Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортно треньорство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Проучвания за спорт и упражнения
  • Спортно треньорство
Области на обучение
  • Проучвания за спорт и упражнения (33)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортно треньорство

Бакалавърът на науката обикновено отнема от три до пет години, за да завърши в зависимост от изискванията на институцията, областта на фокус и предпочитанията на студентите. Тази степен обикновено се съсредоточава върху дисциплините, свързани с науката.

Какво е бакалавър по спортно обучение? Тази област на обучение е с няколко имена: бакалавърска степен по спортно лидерство и бакалавър по спортна наука по коучинг. Независимо от името, повечето програми предлагат ядро ​​от спортни науки с коучинг опции. Наличните курсове могат да включват теория и методи за треньорство, обучения за подготовка и фитнес, спортна психология и официални спортове. Може да научите науката зад коучинга, да придобиете необходимите умения и знания, за да подобрите индивидуалните спортисти и екипи, използващи психологията, физиологията и биомеханиката на спортните постижения.

Вероятно ще получите ключови умения, които работодателите търсят във всичко - от комуникациите до корпоративното управление, както и в спортната индустрия. Уменията включват лидерство, отчетност и работа в екип.

Разходите за посещаване на четиригодишен университет могат да варират в зависимост от продължителността на курсовете, областта на обучение и учебната програма. Много степени се предлагат онлайн на по-достъпна цена. Офисът за прием в избраното от Вас училище трябва да може да ви даде по-подробна информация за разходите за обучение.

Има много кариери, които бихте желали да следвате след завършване на курса. Много ученици се ориентират към това да станат учители на физическо или здравно образование. Ако треньорът или образованието не звучат привлекателно, помислете за проучване на кариера като спортен администратор или като мениджър на фитнес центъра. Може дори да сте в състояние да преследвате кариера като физиолог по физиотерапия, където изследвате как органите на хората реагират и се адаптират към физическата активност, за да помогнат за подобряване на фитнес или за предотвратяване и лечение на заболявания.

Интернет разшири виртуалната класна стая, за да обхване много области на обучение. Има много предимства за придобиване на степен онлайн. Удобството на гъвкава програма е трудно за победа. Той също така ви позволява да учите от всяка точка на света, стига да можете да се свържете с интернет. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.