Keystone logo

91 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Статистика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Статистика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (91)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Статистика

Бакалавърски се предоставят след завършване на 120 семестриални кредити. Това обикновено отнема студенти около четири години фокусира проучване, за да завършите. Като част от степента, студентите участват в общообразователни курсове и прекара остатъка от времето си за класове с особено значение за специалността. Тези градуса често се изискват преди физически лица могат да получат достъп до желани професии.

Какво е бакалавър по Статистика? Майорът може да има широк фокус, включващи принципите на математиката и редица техники, използвани в статистиката. Основните курсове ще се фокусират върху математика, приложна математика, математическа статистика, и свързаните с математика предмети. Други теми могат да включват финанси, икономика, стоков анализ на пазара, промишлени статистика, статистиката на публичните политики, и други, на базата на предпочитанията за кариера на студентите.

Има някои важни предимства на разположение на физически лица, които печелят тази бакалавърска степен.Те често са в състояние да се движи директно в доброто професионално развитие позиции. С сериозна академична подготовка, завършилите могат да открият, че техните възможности за работа са по-разнообразни и по-доходоносни, отколкото за връстниците без същото това образование.

Разходите, свързани с тази програма може да се различават в голяма част от едно училище в друго и особено през международните граници. Бъдещите студенти трябва да преразгледат своите възможности, като се свържете директно на училищата.

След дипломирането си, индивидите могат естествено да търсят позиции като статистиците. Въпреки това, съществуват редица възможности на разположение. Те включват работа в процес тестване и оценка на продукта в индустрии като автомобилната, фармацевтичната и софтуерни компании. Някои завършилите си намират работа, работещи в държавни длъжности, агенциите за околната среда, както и на националната отбрана. Гамата от възможности е много широка и позволява много личен избор.

Ако се интересувате да научите повече за тази програма и нейните възможности за професионално развитие, да погледнем в списъка на програмата и придружаващите оловни форми. За училищата, подходящи за вашата ситуация, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.