Keystone logo

26 Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Стратегически маркетинг 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Стратегически маркетинг
Области на обучение
  • Маркетингови науки (26)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Стратегически маркетинг

бакалавърски програми са предназначени за подготовка на учениците за работа в областта на кариера, която е тясно свързана с областта на изследването. През последните години, ръст на специализация на това ниво степен е довело до много нови и специално насочени основни програми, предназначени да помогнат на кандидатите да са конкурентни, тъй като те работят за техните професионални цели.

Какво е бакалавър по Стратегически маркетинг? Това е програма за маркетинг степен, че е специално структуриран да се подчертае, курсова работа, която изследва как фирмите да се позиционират и да се открояват на пазара. Стратегически маркетинг като специфична skillset рамките маркетинг като по-общо поле се изследва, както е неговата история, и конвенционалните маркетингови тактики са проучени чрез целите на тази конкретна специалност.

Ползите от бакалавърска степен в стратегическия маркетинг са лесни за разбиране за тези студенти, чиято основна кариера цели включват помага на компаниите се разграничат от конкуренцията им и им помага да останат конкурентоспособни в един променящ се пазар. Получените знания е специално предназначен за подкрепа на тези цели.

Разходите за бакалавърска в Стратегически маркетинг различават доста от място на място. Разбирането на основния Обучението струва едно училище ще таксува студенти като теб е от ключово значение, и тази информация може да бъде получена директно от бъдещите училища като се свържете с тях.

Работа в стратегическия маркетинг са склонни да бъдат в рамките на място маркетинговия отдел на корпорация или консултантска фирма, но те също са включени в свързаните с тях области, като например връзки с обществеността.Кандидатите, които получат степента обикновено притежават знанията и квалификацията, за да получат по-ниски длъжности в областта и да ги преследват през първите пет до десет години на развитие на кариерата.

Повечето бизнес програми, които предлагат градуса в стратегическия маркетинг също предлагат онлайн версии на курса им приноси като модули за дистанционно обучение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.