Keystone logo

8 Бакалавър Програми в Управленски науки Лидерство Стратегическо лидерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Управленски науки
  • Лидерство
  • Стратегическо лидерство
Области на обучение
  • Управленски науки (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Управленски науки Лидерство Стратегическо лидерство

Студентите, които успешно завършат предвидения курсова в колеж основен обикновено се дават бакалавърска степен. Тази диплома ще следват високи проучвания училището, както и за студенти, които продължават образованието си, да предхожда майстор "е и докторска ниво курсова.

Какво е бакалавър по Стратегическо ръководство? Тази степен програма включва интердисциплинарен курсова, за да развият лидерски способности на учениците, запознаване с организации и решаване на проблеми способности. За тази цел, някои от класовете в учебната програма може да включва Въведение в организационното ръководство, принципи на управлението и организационна психология. Всяка една от тези области на проучване фокус върху усъвършенстване на решаване на проблеми, умения за прилагане в корпоративна или управленски настройка.

Бакалавърската в Стратегическо ръководство могат да се възползват студенти от развиващите силни аналитични умения и лидерски способности, които ще бъдат от полза в почти всяка ситуация.Това, заедно с нейния акцент върху разработването на решения, ще превърне всеки завършил в суперзвезда решава проблемите с.

Обучението и таксите, свързани с тази степен ще се изчисляват на базата на редица фактори. За да получите по-добра представа за това, което вашите разходи биха могли да бъдат, можете да се допитате до допускане офис на Вашето училище.

А гама от перспективите за работа ще бъде на разположение на завършилите със степен бакалавър по Стратегическо ръководство. умения ръководството разработени в цялата курсова на програмата често се превежда и на управленски длъжности в корпоративна среда. Други потенциални възможности включват работни места с акценти върху консултиране и обучение. Позиции като обучение директор, набиране мениджър или организационна стратег всички ще използват на способностите и уменията, развити в програмата на степен. Друг вариант за завършилите да се помисли, обаче, се консултира независимо за други фирми и клиенти.

Има понякога са наличните възможности, позволяващи на студентите да печелят бакалавърска в Стратегическо ръководство чрез онлайн проучване и завършване на курсова работа. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.