Свържете се директно с училищата - Сравнете 19 Бакалавър в Строително инженерство 2023/2024

19 Бакалавър Програми в Строително инженерство 2023/2024

Преглед

Бакалавърска степен може да бъде крайъгълният камък на образованието за някой, който иска да научи повече за определена област на интерес. Програмите обикновено отнемат три до четири години. Тази степен може да даде на студентите конкурентно предимство пред другите, когато дойде време да преследват кариера в работната сила.

Какво е бакалавър по строително инженерство? Тази степен предлага задълбочен преглед на управлението на строителството и инфраструктурата. Студент, който получава образователно-квалификационна степен "инженерство" в строителството, може да се научи как да навигира различните части на проекта, от гражданското строителство до проектирането и управлението. Студентите обикновено избират фокус, като механични проекти, магистрали или сгради. Те могат да научат за оценката, планирането и различните строителни материали и тяхното използване. Тази степен може също да помогне на студентите да станат лицензирани инженери в областта на строителството.

Тази степен предлага на студентите възможност да възприемат холистичен подход към строителен проект. Те могат да придобият умения за планиране, комуникация с различни заинтересовани страни, критично мислене и творчество, всички от които имат професионални и лични приложения.

Цената на един бакалавър в строителството зависи от университета и продължителността на програмата. Перспективните студенти по строително инженерство трябва да погледнат в различни университети, за да намерят програма, която да отговаря на техните нужди.

В зависимост от това дали даден студент избира концентрация в рамките на тази област на обучение, завършил със специалност строително инженерство може да бъде силно продаваем в областта на строителството. Някои от завършилите работят за частни компании или в публичния сектор. Видовете налични кариери могат да включват мениджър на проекта, инженер по проекта, оценител, надзирател или оперативен мениджър.

Бакалавър по строително инженерство се предлага в колежи и университети по целия свят. За тези, които предпочитат да учат от разстояние, може да има няколко онлайн опции в тази област, от които да избирате. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Инженерни проучвания
 • Строително инженерство
Области на обучение
 • Инженерни проучвания (19)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение