Keystone logo

20 Бакалавър Програми в Строителство Строителни услуги 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Строителство
  • Строителни услуги
Области на обучение
  • Строителство (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Строителство Строителни услуги

Бакалавърска е степен, спечелени от колеж или университет. Обикновено завършен в рамките на четири години, тази диплома означава, че един студент има опитен разбиране на тяхната курсова.

Какво е бакалавър в Строителни услуги? Строителни услуги включва елементи на машиностроенето, електротехниката, ВиК, и общественото здраве. В течение на обучението си, студентите често ще научат много от елементите на това как да се изгради сграда, включително проектиране, снабдяване материали, както и за управление на проекти. Курсовете могат да обхващат теми като откриване на пожар и защита, енергийните доставки, мълниезащита, комуникационни линии, и доставките на електроенергия и дистрибуция. Студентите могат да избират допълнителни класове като дървообработване или скулптура, за да научите за моделиране умения.

Най-голямата полза да изкарва бакалавър в Строителни услуги е придобиването на разнообразни практически умения, които могат да се прилагат директно на работното място.Завършването на тази степен може да доведе до по-голям шанс за спечелване на доходоносна работа.

Цената на бакалавърска степен, може да варира в зависимост от вида на училището, местоположението на училището и по време на ученика, необходимо за завършване на програмата. Свържете се с колеж или университет по ваш избор за повече информация относно разходите по програмата.

Студентите, които печелят бакалавърска в Building Services могат да се насладят на кариера в най-различни области. Строителство, околната среда, електрически технологии и отопление, вентилация и климатизация всички са бързо развиващите се индустрии с много възможности за тези, с бакалавърска степен. Някои работни места могат да включват разработване на нови методи за спестяване на енергия за строителство, надзор на изграждането на структури, или специализирана в проектирането и разработването на електрически системи за сгради. Много от тези кариери предложим уникални предизвикателства и много възможности за развитие. Някои от тези индустрии имат потенциал да бъде много изгоден.

Кандидатстване за бакалавър в Building Services може да се направи онлайн в няколко прости стъпки. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.