Keystone logo

1019 Бакалавър Програми в Сценични изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Сценични изкуства
Области на обучение
  • Сценични изкуства (1019)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Сценични изкуства

Всеки студент, който се отнася до Шекспир или има горяща страст за пеене, които играят инструменти или танци могат да се възползват от бакалавър по сценични изкуства. А общо проучване на трите области на сценичните изкуства подготвя студентите за кариера в областта на изкуството и развлеченията, както и по-високо образование.

Какво е бакалавър по сценични изкуства? Тази степен често включва общ курс на обучение обхваща комбинация от танц, музика и драма. Въпреки че е възможно студентите да изберат една област да се съсредоточи върху, бакалавър по сценични изкуства е обща програма степен, която включва работа от всички области, извършващи изкуства. Целта обикновено е да се получи пълна представа за всяка област да се подготвят по-добре студентите за кариера. Като част от процеса на кандидатстване, студентите могат да се изискват за извършване на един или всички три области, в предната част на факултета.

Този тип степен дава възможност на учениците да се насочат към кариера те са страстни за и учат другите.С диплома в ръка, учениците могат да изпробват за позиции и кариера в различни части на развлекателната индустрия или се стремят към по-висока степен да стават учители или професори на тяхното изкуство на избор.

Цената на бакалавърска степен в сценичните изкуства варира в зависимост от училището и изкуство проучвани. В много случаи, учениците може да се наложи да се разгледа заделяне на допълнителни средства за сесии частна практика, особено за тези, които търсят да учи музика. Вие ще трябва да разгледа внимателно програмите, които обмислят да разчитам на крайната цена.

Има много различни кариери, че учениците могат да си поставят след завършване на степен на сценичните изкуства. Такива кариера могат да включват действа в киното, телевизията, или театър, танц, хореография и изпълнение, режисура за филм или театър, музика, композиция и изпълнение, управление на таланта и делова работа в развлекателната индустрия.

Много различни университети в цял свят предлагат образователни степени в сценичните изкуства.Докато някои курсове могат да бъдат взети в сайта, е разумно да се очаква, че може да се наложи някои университетски посещаемост за практики и резултати. Като част от процеса на кандидатстване може дори да се изисква да изпълнява лично пред преподаватели в училището по ваш избор. За да започнете работа по намирането на правилния курс за вас, потърсете вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.