Keystone logo

0 Бакалавър Програми в Здравни грижи Медицина Медицина Съдебна медицина 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Здравни грижи
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Бакалавър Програми в Здравни грижи Медицина Медицина Съдебна медицина

Криминалистика предоставя научни доказателства за използване в съдилищата. A бакалавърска степен по криминалистика е интердисциплинарна микс на наказателното правосъдие и науката, и ще подготви студентите за работа или на полето или в лабораторията.

&nbsp

Един от първите въпроси, студентите често имат при проучване на тази степен е, "Какво точно е бакалавър по криминалистика?" Това бакалавърска програма степен обикновено отнема около четири години, за да завърши. Никой друг обучение или образование, освен диплома за средно образование обикновено е необходимо, въпреки че ученикът ще се възползват от силни умения за високи науки на ниво училище. В допълнение към общите изисквания за образование, студентите трябва да очакват значителни курсови работи по биология и химия, с допълнителни теми в наказателното разследване, съдебно-биология, съдебна медицина и ДНК анализ човешки, физически и проследяване на доказателства, наказателното правосъдие, отпечатъците, токсикология, и серология.

&nbsp

Студентите често преследват бакалавър по криминалистика да направят разлика в техните общности, помага при решаването на престъпления и да изправят виновните пред съд. Skill комплекти преподавани включват изследвания, анализ на данни, както и критично мислене, което може да се използва в най-различни приложения на и извън работното място.

&nbsp

Сумата, която трябва да очаквате да платите за да печелите бакалавърска в криминалистиката има няколко променливи. Трябва да попитате всеки училище се интересувате от присъстващите за точна разбивка на всички уроци и такси преди включването в проучването.

&nbsp

Завършилите бакалавърска в криминалистика програма са подготвени за различни по-ниски длъжности в областта. Примери за кариера могат да включват позиции както в държавния или частния криминалистика и конвенционалните лаборатории. Други избират да следват позиции в разследване на местопрестъплението, съдебната медицина и ДНК анализ.Бакалавърската степен подготвя студентите за плавен преход към завършил програма криминалистика, която може да доведе до по-големи възможности за кариера.

&nbsp

Има международни и онлайн възможности, които съществуват за бакалавър по криминалистика програма. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.