Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Бакалавър в Съдебна медицина 2023/2024

Бакалавър Програми в Съдебна медицина 2023/2024

Преглед

Криминалистика предоставя научни доказателства за използване в съдилищата. A бакалавърска степен по криминалистика е интердисциплинарна микс на наказателното правосъдие и науката, и ще подготви студентите за работа или на полето или в лабораторията.

&nbsp

Един от първите въпроси, студентите често имат при проучване на тази степен е, "Какво точно е бакалавър по криминалистика?" Това бакалавърска програма степен обикновено отнема около четири години, за да завърши. Никой друг обучение или образование, освен диплома за средно образование обикновено е необходимо, въпреки че ученикът ще се възползват от силни умения за високи науки на ниво училище. В допълнение към общите изисквания за образование, студентите трябва да очакват значителни курсови работи по биология и химия, с допълнителни теми в наказателното разследване, съдебно-биология, съдебна медицина и ДНК анализ човешки, физически и проследяване на доказателства, наказателното правосъдие, отпечатъците, токсикология, и серология.

&nbsp

Студентите често преследват бакалавър по криминалистика да направят разлика в техните общности, помага при решаването на престъпления и да изправят виновните пред съд. Skill комплекти преподавани включват изследвания, анализ на данни, както и критично мислене, което може да се използва в най-различни приложения на и извън работното място.

&nbsp

Сумата, която трябва да очаквате да платите за да печелите бакалавърска в криминалистиката има няколко променливи. Трябва да попитате всеки училище се интересувате от присъстващите за точна разбивка на всички уроци и такси преди включването в проучването.

&nbsp

Завършилите бакалавърска в криминалистика програма са подготвени за различни по-ниски длъжности в областта. Примери за кариера могат да включват позиции както в държавния или частния криминалистика и конвенционалните лаборатории. Други избират да следват позиции в разследване на местопрестъплението, съдебната медицина и ДНК анализ.Бакалавърската степен подготвя студентите за плавен преход към завършил програма криминалистика, която може да доведе до по-големи възможности за кариера.

&nbsp

Има международни и онлайн възможности, които съществуват за бакалавър по криминалистика програма. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Здравни грижи
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания Бизнес проучвания Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи Изкуствознание
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение