Keystone logo

26 Бакалавър Програми в Сценични изкуства Танци Танцови науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Сценични изкуства
  • Танци
  • Танцови науки
Области на обучение
  • Сценични изкуства (26)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Сценични изкуства Танци Танцови науки

Студентите, които следват бакалавър по танци изследвания често избират да проучи тази програма, защото тя дава тълкуване на музика и традиции, както и израз на движение. Холдинг степен в тази област може да предложи на студентите не само познания по четене и писане на танц, но и дава указания и общуването.

Какво е бакалавър по танци изследвания? Бакалавър по танци изследвания включва изучаването на историческата документация на танца и как това изкуство се прилага в социален и културен контекст. Тази програма ще разполагат учениците със знанието за това как танцови произведения и как да се прилагат различни форми и chorographical рамки. Тези проучвания ще предлагат педагогически, исторически и естетически подход към обучението и комуникацията на изкуството на танца.

Има много ползи от избора на тази програма. Студент, който е завършил успешно своето обучение ще са се научили не само проучването на танца, но интелектуални и умения за живот.Завършилите ще имат развитите хореографски и представяне на умения, способност да доставят за различни аудитории, как да се извърши критичен анализ и разбиране на философията и практиките, свързани с танци.

Таксите варират за тези курсове зависят от институцията и страната, където се намира училището. За студенти, които се интересуват от получаване на тази степен, най-добре е да се свържете с конкретни институции относно техните разходи за регистрация и такса за курс.

Лица, които завършват програмата и ще получат своите бакалавърска ще имат най-различни области и възможности за кариера, за да избирате, включително стане художествен, художествен ръководител, хореограф, танцьор или инструктор. Позиции в областта на изкуството са станали изключително конкурентни. Студентите, които получават висше образование в тази област могат да се развият необходимите умения и да спечелят предимство пред тези, които не и върху тези, които са завършили бакалавърска по-малко специфичен художествен поле трябва.

Има няколко вида проучвания, които да избирате за тази програма. От територията на колежа класове до онлайн или дистанционно обучение, студентите имат възможност и гъвкавост, за да вземат курсове, без да го нарушава техните графици. Уроци също могат да бъдат взети въз основа на пълно или непълно време. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.