Keystone logo

27 Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Текстилен дизайн 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Проектантски проучвания
 • Текстилен дизайн
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (27)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Текстилен дизайн

  Бакалавърските степени предлагат на професионалистите начин да се разграничат като специалисти в своите области. Степента показва ангажираност към дадено поле и способност за работа под натиск.

  Какво е бакалавър по текстилен дизайн? Текстилният дизайн обхваща цялата дизайнерска работа с тъкани. Това включва по-комерсиалната работа, извършена за мода, килими, тапицерии, както и ръчно изработена, занаятчийска работа по линията на тъкане и плетене. Програмите за текстилен дизайн се различават по фокус, поради широката гама от работа, която се предлага в полето. Теорията на цветовете и теорията на дизайна са едни от най-често срещаните курсове. Посочването на поле съкращава списък с потенциални програми, така че е ключът към избора на подходящ университет.

  Много работни места в текстилната промишленост са силно търговски, така че основните счетоводни умения са обхванати в повечето програми за текстилен дизайн, полезни в повечето бизнес кариери. Цифрови програми като CAD се преподават за по-лесен дизайн на тъканите, заедно с традиционните методи за ръчно рисуване и рисуване. Студентите също могат да се научат как да създават модели от нулата.

  Степента на дизайна на текстила няма определена цена. Обучението се определя от местоположението на училището и други фактори. Бакалавърът ще изисква три или четири години за повечето студенти, затова изчислете съответно.

  Бакалавър по текстилен дизайн подготвя завършилите за работа в различни търговски и модни индустрии. Текстилните дизайнери могат да отговарят за текстилната продукция, да управляват модела, цветовете и материалите, използвани за текстила. Дизайнерите работят и по по-техническата страна, в текстилното програмиране и проектирането на модели чрез софтуер. Производството на текстил от ръчно изработени ръчно изработени изделия е позиция в някои малки предприятия.

  Можете да спечелите бакалавърска степен по текстилен дизайн от различни университети по света, които го предлагат. Ако имате пълен график, разгледайте получените онлайн степени. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.