Keystone logo

9 Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Журналистика Телевизионна журналистика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Журналистика
  • Телевизионна журналистика
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Журналистика Телевизионна журналистика

Бакалавърска степен отбелязва края на бакалавърските студенти и предоставя портал за завършване на курсове в много университети, заедно с основите, необходими за изпълнение в определена област. Студентите, които преследват тази степен, обикновено ще вземат редица основни курсове и специални специалности, за да получат добре закръглено образование.

Какво е бакалавър по журналистика на излъчване? Тази дипломна програма се фокусира основно върху комуникациите и модерните технологии за радиоразпръскване, като дава на студентите достъп до знанията, от които се нуждаят, за да изпълняват успешно редица свързани кариери. Изследванията на студентите вероятно ще са силно ангажирани с усъвършенстването на тяхното отчитане, писане, предаване на реч, производство, редактиране на графики, работа с камери, сценарии и разкази за истории. Курсовете, които изграждат тези умения, могат да позволят на студентите да овладеят създаването на вестници, списания, радиопредавания, филмови трейлъри и много други широко разпространени медии.

Един от най-добрите умения, които студентите могат да очакват да овладеят по време на преследването на тази степен, е вербалната комуникация. Това, заедно с подобрената организация и по-доброто разбиране на съвременната компютърна технология, е еднакво полезно както у дома, така и на работното място.

Различните институции и приемащите страни ще предлагат различни такси за обучение за необходимите курсове за тази степен, така че затрудняването на точно определените разходи е трудно. Винаги се препоръчва студентите да правят собствени проучвания относно разходите, преди да се ангажират с определено училище или специалност.

Някои работни места, които завършилите тази програма може да срещнат при навлизане в работната сила, включват медиен плановик, фотограф / кинематограф, координатор на визуални ефекти, радиопредавател, сценарист, котва за новини, медиен критик, редактор, журналист и писател на съдържанието. Много от тези позиции поставят възпитаниците в общественото око, където е възможно да се включат широкото им обучение по вербална и писмена комуникация. Други потенциални кариери могат да включват документален продуцент, видео редактор, аудио инженер, режисьор и специалист по осветление.

Онлайн курсове са възможни за студенти с пълен график, докато традиционни класове са на разположение както на местно, така и на международно ниво. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.