Keystone logo

158 Бакалавър Програми в Технологични изследвания Наука за данните 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Технологични изследвания
  • Наука за данните
Области на обучение
  • Технологични изследвания (158)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Технологични изследвания Наука за данните

Бакалавърска степен е четиригодишна дипломна програма, предлагана от колежи и университети от цял ​​свят. Студентите, които избират да получат бакалавърска степен, могат да се окажат на пътя към възнаграждаваща кариера с по-добро заплащане и по-големи професионални възможности.

Какво е бакалавър по науката на данните? Тази образователна програма подготвя студентите да работят в различни области, тъй като науката за данни се изисква в целия свят, за да се улесни навлизането на потока от знания и информация, достъп и използване. Учениците се обучават по компютърно и математическо програмиране, анализ на данни, системи за бази данни, софтуерно инженерство, цифрови комуникации и изкуствен интелект, за да им помогнат да изградят своите умения и база от знания, така че да могат да намерят квалифицирана кариера след дипломирането.

Придобиването на бакалавър по "Данни за науката" може да бъде от полза за студентите, тъй като осигурява познаване на ИТ основите, анализа на данните и създаването и сигурността на мрежата, които участниците в програмата се нуждаят, като същевременно им дава възможност да прилагат знанията си под ръководството на опитни ментори и учители.

Разходите за завършване на бакалавърска степен по наука на данните може да се различават за всеки студент, тъй като крайната цена може да зависи от редица фактори. Тези, които се интересуват от придобиването на тази степен, трябва да се свържат с бъдещите си училища и да поискат актуални такси за обучение и друга подходяща финансова информация.

Учени, които получават бакалавър по "Данни за науката", често завършват висококвалифицирани в областта на информационните технологии, средите на бази данни, уеб програмирането и техническото писане. За завършилите тези умения могат да се превърнат в кариера като научен сътрудник.Учените са отговорни за вземането на факти, статистически данни и числа, които ги превръщат в ценна и разбираема информация за бизнеса, за да окажат влияние върху начина, по който компанията се управлява или как те достигат до клиентите. Учените по данни са необходими в почти всеки авеню на индустриализирания свят, от спортната аналитика и политиката до социалните медии.

Тъй като много училища предлагат онлайн или непълно работно време, студентите могат да получат своята степен по начин, който е удобен за тях и не пречи на вече натоварения им живот. Ако искате да започнете да печелите бакалавърска степен днес, просто потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните основния формуляр.