Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 34 Бакалавър в Технологичен мениджмънт 2023

34 Бакалавър Програми в Технологичен мениджмънт 2023

overview

Бакалавър по управление на технологиите дава на студентите знания за бизнес технологии инфраструктури и как да се използват информационни системи, за да преминете на ефективността и разширяване на производствения капацитет в организациите. Студентите разработват за решаване на проблеми умения и запознаване с технологиите, които да доведат до по-добро управление и на ръководни позиции.

Какво е бакалавър по управление на технологиите? Това бакалавърска степен съчетава принципите на бизнеса с иновативен технологичен подход за решаване на проблеми. Студентите изучават основните начини, които технология помага предприятия управляват данни и постигане на целите си. Курсовата работа обхваща обширна работа по проекти, за да се научат студентите компютърни системи и приложения могат да подобрят своите методи на управление и лидерство. Студентите също да имат поглед върху ефективността и точността на автоматизирани системи и управление на бази данни в най-различни области.Участниците могат да се специализират в една област на технологията администрация, като счетоводство, финанси, управление на веригата за доставки, здравна информация и услуги, човешки ресурси и комуникация.

Степента технологично управление ползите учениците, като ги подготвят за кариера в лидерски позиции с солидна основа в бизнес и управленски принципи. Завършилите имат добавена слой от знания за информационни системи и компютърни приложения в допълнение към своите бизнес обучения.

Разходи за програмата за тази степен варира в различните институции. Повечето градуса технически мениджмънт отнеме четири години, за да завърши, но това също така може да зависи от индивидуалните изисквания училище. Студентите, интересуващи се от преследването на тази степен следва внимателно изследват всяка институция да се уверете, че той е подходящ за техните финансови и академични цели.

Завършили студенти, които са спечелили степен технологично управление се класираха за администриране и надзор позиции в различни организации. Студентите могат да избират концентрация и напускат програмата с необходимите за решаване на проблеми умения и владеене на автоматизирани системи в избраната от тях област. Опит Управление на иновациите е от полза за финансови мениджъри, болнични администратори, специалисти по човешки ресурси, както и други позиции, които разчитат на управление на бази данни. Технологични решения са полезни и в маркетинг, проучвания, продажби и комуникационни кариера.

Заинтересованите студенти могат да научат повече за предимствата на степен технологично управление чрез търсене нашата богата база данни на училищата. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

read_more

filters

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Технологични изследвания
 • Технологичен мениджмънт
fields_of_study
 • Технологични изследвания (34)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format