Keystone logo

6 Бакалавър Програми в Естествени науки Химия Токсикология 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Естествени науки
  • Химия
  • Токсикология
Области на обучение
  • Естествени науки (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Естествени науки Химия Токсикология

Бакалавърската степен е бакалавърска степен, че отнема четири до пет години, като цяло, за да завърши. Както степента на студент най-високо ниво, той се фокусира върху теорията и практиката в рамките на една основна област на обучение. Целта на програмите за най бакалавърска степен е да даде на студентите с основната професионална основа в областта.

Какво е бакалавър по токсикология? Тя е бакалавърска степен, където по-голямата програма на проучване има за цел да подготви учениците със знания, необходими за откриване на вредни вещества в храни, напитки, и дори на човешкото тяло. Токсикология включва изучаването на двете химия и биология, и програми включват онези субекти, наред специфични курсове в уникална наука за изучаване на вредни или токсични вещества. Програмата се стреми да включва както теорията и практически познания за лабораторни технологии, необходими за извършване на професионално.

Ползите от преследването на тази степен са доста прости.Като специализирана програма, която отговаря на нуждите на поле за кариера, тя е предназначена за по-добра подготовка на учениците за това поле от една по-обща степен и в двата химия или биология би могло да се направи.

Разходите за специалности в токсикологията се различават доста от университет в университет, но като цяло те са сравними с други програми на училището. За повече информация относно разходите за конкретни университети, се свържете с тях директно.

Кандидатите, които пълно бакалавър по токсикология градуси обикновено се намират добре подготвени за работа в лабораторни условия. Докато знанията, придобити в програмата е специално насочено към намиране на вредни вещества, тя също има тенденция да се прехвърля на други входно ниво лабораторни позиции, както добре. Тези, които изберат да работят във фирми, посветени на тяхната специалност правя обикновено виждат по-добре възходяща мобилност, все пак.

Токсикологичните програми са разделени на тези със силна лаборатория изискване и тези без.За да намерите най-добрите онлайн програми, Търсене на училища, които не изискват сериозен ангажимент за лабораторни упражнения-те са по-склонни да предложи цялата си програма онлайн. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.