Keystone logo

7 Бакалавър Програми в Административни практики Човешки ресурси Трудови отношения 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
  • Трудови отношения
Области на обучение
  • Административни практики (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Административни практики Човешки ресурси Трудови отношения

За всеки бизнес, успех често зависи от щастието на служителите. Когато се отнасяте към служителите, като те направи разликата, те са длъжни да работят по-усилено, за вас. Изкарва бакалавър по трудови отношения може да ви помогне да направите работната среда по-добре за служителите, така и за управлението на по-горно ниво.

&nbsp

Какво е бакалавър по трудови отношения? Този тип програма е подходяща за студенти, които се интересуват от ръководни позиции, които се занимават пряко с работниците и служителите. Курсова има тенденция да се съсредоточи върху разработването на аналитични умения за общуване, за да помогне за решаване на проблеми, които изникват на работното място. В допълнение към общите изисквания курсови на една институция, класове фокусират върху трудовото право, история, политика, индустриална психология, организационната психология и повече. Това обикновено отнема около четири години, за да спечелиш такава степен. Тъй като повечето програми предлагат онлайн курсове, тази степен е подходящ за международни или дистанционно обучаващите се, както добре.

&nbsp

Получаването на бакалавърска степен по трудови правоотношения могат да помогнат на студентите да развият по-добри междуличностни и решаване на проблеми умения. Този тип програми често има много курсове на разположение онлайн, което също го прави чудесно за дистанционно обучаващите се. Тя е в степен, която може да бъде ценен, когато е студент намира заетостта.

&nbsp

Цената на донесла такава степен зависи от това къде студенти избират да учат, както и дали класове са взети онлайн или на територията на колежа. За да разберем напълно всички разходи, свързани с вашата конкретна програма, изследвания го добре преди да нанесете.

&nbsp

Студентите, които печелят бакалавърска степен по трудови правоотношения, често могат да си намерят работа в области, които се занимават пряко с работниците и служителите. Такива позиции могат да включват синдикалните лидери, обучители, човешки ресурси, консултанти и мениджъри на пенсията.Студентите, които желаят да станат по-конкурентоспособни в тази област могат да продължат и сертификати специализанти или напреднала степен в трудовите отношения.

&nbsp

Тя обикновено е доста лесно да се прилага по отношение на програмата си на избор чрез попълване и подаване на електронна заявка. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.