Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Бакалавър в Търговия 2023

1 Бакалавър Програми в Търговия 2023

overview

Бакалавърските програми по търговия траят от три до четири години и обикновено се предлагат от университети и институции в страните на Британската общност, като Нова Зеландия и Канада, но също така се срещат в университети в някои европейски страни, като Франция и Швейцария. Търговията се определя като среда на една държава или област, която влияе върху перспективите на бизнеса в икономиката и може да бъде повлияна от други аспекти, такива като правни, социални, технологични, културни, икономически или политически системи в тази област. Някои от ключовите области и дисциплини, които влизат в учебната програма за бакалавър по търговия и търговски отношения, са: бизнес етика, управленски информационни системи, предприемачество, финанси, счетоводство, банкиране, маркетинг, организационни изследвания, човешки ресурси, статистика, данъчно облагане и управление на рискове.

Бакалавърските програми по търговия и търговските отношения се предлагат както от държавни, така и от частни университети в брой страни по света, затова таксите и разходите за обучението се различават значително. По същия начин могат да се различават и учебните програми в зависимост от това, дали програмите продължават три или четири години, от нивото на предварителна подготовка на кандидат-студентите, университета и допълнителните изисквания, например стажове, подготовка на дипломни проекти или написване на теза.

За студенти, които започват да следват в университет със силно желание да развият професионална кариера в публичния или частния сектор на икономиката и влиянието й върху бизнеса, бакалавърът по търговия е чудесен избор. Затова превъртете надолу и прочетете повече за програмите за бакалавър по търговия днес!

read_more

filters

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Инвестиции
  • Търговия
fields_of_study
  • Икономически изследвания (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format