Keystone logo

20 Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Крайбрежни изследвания Управление на крайбрежните и морски води 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изследвания на околната среда
  • Крайбрежни изследвания
  • Управление на крайбрежните и морски води
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Крайбрежни изследвания Управление на крайбрежните и морски води

Изкарва бакалавър в крайбрежните и морските Management е отлична възможност за тези, които искат да изследват океанското среда. Това е нова област, разработен, за да даде на студентите с разбиране на крайбрежните и морските екосистеми, в съчетание с практически познания за управлението на морската среда.

Какво е бакалавър в крайбрежните и морските Management? Тази степен подготвя ученици със съществени познания за успех, като например получаване на разбиране за научните понятия, свързани с морския живот. Проучванията за цел да проучи регулаторната и административна рамка на глобалната крайбрежната и морската управление. Участници в програмата също ще се запознаят с необходимостта да се поддържа и защитава бреговата ивица, с акцент върху защитата на ресурсите. Като отчита важната роля на океаните играят, студентите са осигурени с разбиране на динамичните морските процеси, необходими за наблюдение на нивата на CO2 в атмосферата и киселинността на океана.

Има изобилие от причини, поради частни лица избират да печелят бакалавърска в крайбрежните и морските Management. Студентите могат да очакват проучване на теории и принципи на биологията, океанография и геология. Курсовата работа обхваща астрономия, история, философия, химия и крайбрежната екологията.

Програмни разходи варират в зависимост от институцията, и доколкото то обикновено отнема между 3-4 години, за да завърши. Лицата трябва старателно изследователските центрове да се уверите, че програмата отговаря на техните цели.

Възпитаниците на тази програма са в търсене на все по-конкурентни кариера в областта на крайбрежната и морската управление поради техните специализирана научна подготовка, за решаване на проблеми способности и умения за критично мислене. Възможности за работа включват морски биолози, техници аквакултури, мениджъри на природните ресурси, в рибарските офицери и учени околната среда.В допълнение, студентите могат да се развият представа какво е необходимо, за да бъде успешна с работа с хора в ресурс и туризма, сектори на околната среда и опазване индустрии.

Много международни възможности за програмата съществуват от университети по целия свят. Онлайн класове и уеб-базирани алтернативи са идеални за студенти, които живеят в отдалечени райони по света. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.