Keystone logo

2 Бакалавър Програми в Туризъм и хотелиерство Туризъм Управление на курорти 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Туризъм и хотелиерство
  • Туризъм
  • Управление на курорти
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Туризъм и хотелиерство Туризъм Управление на курорти

Бакалавърска степен е академично постижение, показващо успешното завършване на бакалавърска програма. Обикновено отнема около четири години, за да завърши, а курсът на обучение включва както общообразователни класове, така и класове в избрана специализация.

Какво е бакалавър в управлението на курорти? Бакалавър по "Мениджмънт на курорти" е програма, насочена към принципите на хотелиерството, управлението на събития и маркетинга. Всички тези знания са от съществено значение за амбициозните професионалисти в хотели и курорти и може да им се присъединят курсове като Управление на човешките ресурси, Маркетинг за хотели и курорти и Принципи на туризма и туризма.

Някои програми предлагат и стажове, така че студентите да могат да практикуват в среда на гостоприемство.

Провеждането на тази степен може да предложи на учениците предимства както във, така и извън контекста на гостоприемството. Можете да очаквате уменията си за организация и разрешаване на конфликти да се подобрят, а също така вероятно ще усъвършенствате способността си да общувате с гостите и да управлявате персонала.

Колко ще струва да спечелите бакалавър по мениджмънт на курорти? Това зависи от много фактори, включително финансовата помощ, която получавате, таксата, начислена от програмата и местоположението на училището. Свързването с офиса е най-добрият начин да получите надеждна информация.
Най-очевидната работа за завършване на висшето образование е мениджърът на курорта. С образователна степен специално пригодена за тази професия, вие ще бъдете много подходяща за тази позиция. Това едва ли е единствената възможност за работа за завършилите; каквато и да е кариера в индустрията на гостоприемството би била подходяща за завършилите да търсят работа. Някои от другите позиции, които може да разгледате, са хотелски мениджър, директор на туризма и маркетинга и консултант в областта на гостоприемството. Можете да изберете да работите в къща в хотел или курорт, но също така може да намерите консултации за работа самостоятелно.

Тези възможности се предлагат само след като вземете скока и намерите правилното училище. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.