17 Бакалавър Програми в Управление на недвижими имоти 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Недвижими имоти
  • Управление на недвижими имоти
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Управление на недвижими имоти

Упражняване на бакалавърска степен дава възможност за разширено преподаване на университетско ниво, с акцент в избрана област. Изисква Степента за вход в много кариери. Студентите могат да се възползват и от бакалавърската степен, както и сериозна работа за продължиха изследвания на равнище на капитана.

&nbsp

Какво е бакалавър по управление на недвижими имоти? Мениджъри на недвижими имоти са отговорни за манипулиране на собствеността на другите с намерението за поддържане стойност и максимизиране потенциал за печалба. Студентите придобиват разбиране за оценка, разработване, управление и посредничество. Курсове проби, включват счетоводство и финанси, маркетинг, лизинг, арендатори отношения, комуникации, договорните споразумения, икономика, както и недвижими имоти закона. Умения за оценяване са придобити чрез обучение по методи за оценка, анализ на портфейла, както и тенденции, които влияят върху стойността на имотите.Проучванията обхващат приложение на жилищни и бизнес имоти, старши живот и достъпни жилища.

&nbsp

Предимства на степента могат да се видят и в личен план, така и в професионално израстване. Индивидуална растеж се осъществява чрез разработване на аналитични и междуличностни умения. Също така, знанията, получени в програмата може да се приложи в личния живот на учениците да подобрят решения собственост.

&nbsp

Възможности на програмата са на разположение в световен мащаб, като варира в себестойността в съответствие с местоположението и учебна програма. За да определи най-добрия индивидуалния избор, учениците трябва да проучат спецификата на всяка опция с личните си цели в ума.

&nbsp

Уменията, придобити в преследването степен управлението на недвижими имоти, са в голямо търсене на работното място. Завършили са оборудвани за работа в няколко различни области. Кариери са на разположение в управлението и развитието, планирането на земеползването, геодезия, инвестиции в недвижими имоти, както и оценката на имота.Завършили са квалифицирани да действа като консултанти в лизинг, маркетинг, планиране на инвестициите, както и придобиването и продажбата на имота. Списъкът на бъдещите работодатели включва недвижими имоти фирми, апартаментни комплекси, обществени жилища, ваканционни имоти, търговски бизнес кули, индустриални паркове, търговски центрове и офис паркове.

&nbsp

За да направи първата стъпка към по-предизвикателни и възнаграждаване кариера в реално управление на имоти, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.