Свържете се директно с училищата - Сравнете 20 Бакалавър в Управление на операциите 2023/2024

20 Бакалавър Програми в Управление на операциите 2023/2024

Преглед

Студентите, които преследват бакалавърска степен се развиват по-дълбоко разбиране на избран обект. Проучване Course обикновено отнема 3-4 години, за да завърши. Бакалавърска се изисква за много кариери, и предоставя основа за продължаване на обучението на ниво възпитаник.

Какво е бакалавър по Operations Management? Един мениджър операции рационализира производството и доставката на стоки при запазване на икономиката в процесите. Курсове център на лидерски умения, решаване на проблеми, както и създаване на ефективността на работното място. Студентите придобиват разбиране от всички области на бизнеса. Уроци включват маркетинг, финанси, контрол на качеството, статистически анализ, етика, прогнозиране техники, логистика и управление на веригата за доставки. Възможността за прогнозиране на финансовите тенденции се предава чрез проучвания в икономическата и изследване на операциите и дискусии за това как човешкото поведение влияе на пазарите. Акцентът е поставен върху организационните, аналитични и вземане на решения способности.

Ползите от преследването на една степен по управление на операциите може да бъде видян на индивида, както и организационно ниво. Бизнесът спечелят от повишаването на производителността. Лични растеж се осъществява чрез разработване на аналитични умения. Способността да се рационализира процесите може да се прилага за ежедневието, за да се повиши ефективността и постигането на важни цели.

Програми се предлагат по света. Цената варира в зависимост от местоположението и учебна програма. Чрез изследване на глобалните възможности, студентите могат да изберете опцията, която най-добре насочен своите цели и лични интереси.

Уменията и знанията, придобити в преследването бакалавър по управление на операции са силно търгуеми, отваря вратите на многобройните възможности за кариера в публичния и частния сектор. Сервиз и хотелиерския отрасли производството, здравеопазване, търговия на дребно, банкирането и логистиката се стремят лидерство в подобряването на ефективността на бизнеса.Работа включват управление на операции, производство, проекти, веригата за доставки, за покупки, и за осигуряване на качеството. Необходими са Анализаторите в областите от общ бизнес, процеси, както и подкрепа за крайните потребители. Завършили са наети като продукти или услуги прогнозите, сервизни системи за планиране, както и управителите на растителни.

За да започнете кариерата си в възнаграждаване областта на управлението на операциите, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Административни практики
  • Логистика
  • Управление на операциите
Области на обучение
  • Административни практики (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение