15 Бакалавър Програми в Управление на ресурсите 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Науки за устойчиво развитие
  • Екологична устойчивост
  • Управление на ресурсите
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Управление на ресурсите

    Бакалавърска степен се придобива в края на бакалавърската образователна кариера на студент и обикновено осигурява основата за начални позиции в специфични професионални области или възможности за следдипломно образование. Една степен може да бъде получена от колеж или университет и обикновено изисква завършване на приблизително 120 кредитни часа.

    Какво е бакалавър по управление на ресурсите? Тази степен е насочена към предоставяне на студентите на техниките, необходими за безопасна и отговорна работа с ресурси като природен газ, вода и други поземлени активи, използвани в ежедневието от бизнеса и отделните хора по света. Някои от курсовете, които студентите могат да завършат, включват биология, химия, икономика, екология, география и основни курсове като математически и езикови изкуства.

    Чрез своите изследвания студентите вероятно ще се научат как да опазват по-добре ресурсите си и да намалят своя екологичен отпечатък както на работното място, така и в собствения си дом. Те могат също така да изградят умения за работа в екип и да усъвършенстват комуникационните техники. Тези умения могат да се прилагат както в професионалния свят, така и в личния живот на участниците.

    Разходите, свързани с тази образователна програма, ще варират доста силно между различните страни и училища, така че е наложително бъдещите ученици да направят малко научни изследвания по отношение на обучението, преди да заличат кое училище да присъстват. Разходите също могат да се променят в зависимост от това дали класовете се вземат онлайн или лично.

    Тъй като усилията за опазване на ресурсите сега са на най-високо ниво, заетостта на завършилите в тази област може да бъде лесно достъпна в повечето части на света. Някои притежатели на степени за кариера могат да избират от изследовател в областта на околната среда, учител, журналист по околната среда, екологичен реставратор, енергиен или ресурсен мениджър в частната индустрия или обществени услуги или разработчик на екологична политика. Повечето от наличните за тази степен позиции са със силен акцент върху запазването на енергията и ресурсите в дългосрочен план.

    Местни и международни курсове са чудесни за студенти, които търсят традиционния опит в колеж, а онлайн курсовете могат да осигурят повече свобода на студентите с натоварени графици. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.