Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 22 Бакалавър в Управление на транспорта 2023

22 Бакалавър Програми в Управление на транспорта 2023

overview

Бакалавърска степен е първата бакалавърска степен, получена от много студенти, които имат намерение да бъдат професионално направление. Това е 3-4 години степен, че може да бъде последвано от по-нататъшно проучване под формата на магистърска степен или докторантура. В общи линии, комбинация от лекции, изпити и независима курсова са необходими за завършване на курса на обучение.

&nbsp

Какво е бакалавър по Транспорт Management? Първо, трябва да се разбере най-различни области, свързани с транспортната индустрия. С диплома в тази област, завършилите могат да продължат да работят в много различни аспекти на транспорта, включително планиране, ден за ден операции, безопасността, бюджетиране и поддръжка. Компонентът за управление на степента обхваща общо обучение по лидерство и бизнеса.

&nbsp

Ползите от бакалавър по Транспорт Управление включват възможността да участва в отглеждането и предизвикателна област.В това поле се променя през цялото време, за да компенсирате нови разработки, така че младите специалисти с нови перспективи често са добре дошли.

&nbsp

Разходите за бакалавър по Транспорт Управление варира в зависимост от това, което институция студенти желаят да присъстват. Като цяло, степента отнема четири години, за да завърши и често идва с свързаните с тях разходи, като например книги и лабораторни такси.

&nbsp

Тези, които имат бакалавърска степен по Транспорт Management може да отнеме от няколко различни кариери в производството на транспортни средства, често на ръководни постове. Те обикновено са заети в частния сектор в различни области, свързани с изграждането и поддържането на транспортните системи като бюджетиране, поръчване на материали и в надзора на безопасността. Опитните мениджъри могат да отидат в бизнес за себе си като независими консултанти.

&nbsp

Получаването на бакалавърска степен онлайн е чудесен начин да се учат от собствения си график, дори и ако се работи по едно и също време.Той също така дава възможност на учениците да посещават учебните занятия в училище по техен избор, без значение географското си разположение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

read_more

filters

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Управленски науки
 • Управление на транспорта
fields_of_study
 • Управленски науки (22)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format