Keystone logo

122 Бакалавър Програми в Административни практики Човешки ресурси Управление на човешките ресурси 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
  • Управление на човешките ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (122)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Административни практики Човешки ресурси Управление на човешките ресурси

Бакалавърска степен е бакалавърска степен, достъпна от университети по целия свят. Обикновено бакалавърските степени са предназначени да бъдат завършени в рамките на четири години от приема, но може да са по-кратки или по-дълги в зависимост от програмата.

Какво е бакалавър по управление на човешките ресурси? Управлението на човешките ресурси е проучването, управлението и подобряването на човешкия капитал. Учениците разглеждат системите за управление, използвани в организации от всякакъв мащаб и тип, докато оценяват слабостите и идентифицират потенциал за подобрение. В допълнение към придобиването на професионални лидерски умения и умения за набиране на персонал, учениците отделят голяма част от своето изследване за правния и етичен пейзаж, който характеризира днешния работен свят. Програмите обикновено поставят основен акцент върху управлението на служителите и предоставят допълнителни проучвания във финансовото и оперативното управление.

Студентите с тази бакалавърска степен често са силно организирани, обучени в управлението на ползите от служителите и изключително умели да направляват федералните правила. Тези умения не само предоставят възможности в много отрасли, но и могат да подпомогнат развитието на личните взаимоотношения, като увеличат уменията на студентите, благосъстоянието и управлението на конфликти.

Цената на бакалавърска степен ще варира между студентите и зависи от множество променливи. Свързването с кантората за подбор на персонал може да премахне голяма част от несигурността и да предостави на студентите индивидуализирана информация.

Човешките ресурси са важна част от всяка индустрия и организация, така че следва, че студентите с тази степен могат да намерят възможности във всеки ъгъл на земното кълбо. Когато не работят в областта на човешките ресурси, завършилите могат да предложат своите услуги на обучение, организационни операции и развитие на бизнеса. Управителите и директорите по човешки ресурси са общи позиции, докато други длъжности могат да включват разработчици на обучение, работодатели, ръководители на трудови взаимоотношения, специалисти по заплати, помощници за човешки ресурси и административни координатори.

Някои, ако не всички, на бакалавър по управление на човешките ресурси могат да бъдат завършени онлайн, което позволява на учащите да преследват кариерата си и да поддържат семеен живот, докато печелят своята степен. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.