Keystone logo

19 Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Устойчивост на околната среда 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Изследвания на околната среда
 • Устойчивост на околната среда
Области на обучение
 • Изследвания на околната среда (19)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Устойчивост на околната среда

  Повечето бакалавърски планове започват с широка база от изисквания и продължават към по-специализирани изследвания. Учениците трябва да развият обща способност и да преминат все по-напреднали курсове в своята област на фокус. Завършилите трябва да демонстрират опит в основната си област на обучение.

  Какво е бакалавър по екологична устойчивост? Тази дисциплина се фокусира върху идентифицирането на екологични подходи към усилията, вариращи от строителство до производство. Устойчивите подходи могат да включват заместване на нетоксични материали или намиране на начини за намаляване на екологичния отпечатък на производството. Тези методи могат да позволят на бизнеса да работи с по-малко ресурси или отпадъци.
  Има много предимства при завършването на бакалавърска степен по устойчивост на околната среда. Този курс очертава аналитичните умения и подобрява способностите на завършилите да преценят различните резултати. Учениците научават за икономическите и природни последици от веригите за развитие и доставка. Тези умения са търсени от правителства, международни организации и частни компании.

  Разходите за програма "Бакалавър по екологична устойчивост" варират в зависимост от училищата и страните. Изчислете разходите за участие в продължение на четири години работа на пълен работен ден. Може да поискате да поемете разходите за учебниците и всяко оборудване, необходимо за завършване на лабораторни или изследователски компоненти.

  Завършилите бакалавърска степен по устойчивост на околната среда могат да прилагат знанията си в много различни кариери, независимо дали работят като консултанти за устойчивост или специалисти за правителства или компании. Стипендиантите могат да търсят работа в консултантски фирми или международни организации или да работят като независими оценители. В тези роли те ще определят въздействията върху околната среда от производството, строителството или развитието на инфраструктурата и ще определят варианти, които установяват баланс между стойност или рентабилност и устойчивост.

  Бакалавър по екологична устойчивост стана популярна област на обучение и много университети и онлайн програми предлагат степени в тази област. Можете да решите за програми, които се основават на местоположението или на необходимата гъвкавост, за да преминете към тази степен. За да започнете, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с администрацията на училището по ваш избор, като попълните формуляра за попълване.