Keystone logo

5 Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Недвижими имоти Фасилити мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Недвижими имоти
  • Фасилити мениджмънт
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Недвижими имоти Фасилити мениджмънт

Бакалавърска обикновено е от първа степен, придобита в академичната кариера на студента. Програми обикновено предлагат обща полувисше образование, както и задълбочени познания и умения в избрана специалните умения. Степента може да се използва за вход в желаната професия или да се поставят основите за по-нататъшно проучване на равнището на капитана.

&nbsp

Какво е бакалавър по фасилити мениджмънт? Фасилити мениджъри контролират функциите на физическата среда чрез координиране на услуги в подкрепа на организацията. Те се уверете, че гостите и работниците са удобни, така че бизнес операции могат да се движат гладко. Учебната програма се съсредоточава върху разбирането на нуждите на собствениците на съоръжението и наематели, както и интегрирането на технологии, процеси и обслужващ персонал за посрещане на тези потребности. Общите бизнес проучвания са съчетани с обучение по строителни системи.Курсовете могат да включват принципи за управление на съоръжението, управление на проекти умения, планиране собственост и развитие, статистика, икономика и HVACR системи (отопление, вентилация, климатизация и хладилни).

&nbsp

Предимства на програмата включват развитие на критично мислене и решаване на проблеми способности. Тези умения за управление могат да бъдат използвани за постигане на важни цели и подобряване на качеството на живот.

&nbsp

Цената на преследването бакалавър по Facility Management варира от едно училище в друго, в зависимост от изискванията за местоположение и учебния план. Възможности са на разположение в световен мащаб. Учениците ще трябва да си възможности и да изберете най-добрия избор на техните нужди и цели.

&nbsp

Завършилите могат да очакват по-ярка перспектива за кариера в областта. Предприятия, болници, летища, хотели и места за събитието всички се нуждаят от квалифицирани професионалисти, които да координират услуги за техните помещения.Примерни работни места включват директор или проектант на строителни технологии, фасилити мениджър или директор, и за управление на административното обслужване. Умения могат да се прилагат и за работни места в съответните ръководни длъжности като архитектурно-строителен плановик или системи анализатор. Допълнителни лидерски позиции се предлагат в кетъринг, почистване и охрана организации. Завършилите могат да решат да използват своите знания и умения, за да започнат свой собствен обслужващи компании.

&nbsp

Направете първата стъпка към една вълнуваща и предизвикателна кариера. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.