1 Бакалавър Програми в Модна и връзки с обществеността 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Мода
  • Модна и връзки с обществеността
Области на обучение
  • Мода (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Бакалавър Програми в Модна и връзки с обществеността

      Бакалавър по Fashion PR е за студенти, които се интересуват от висшата мода и връзки с обществеността, които, когато се комбинират, превод на насърчаването на модна марка или марки чрез различни креативни маркетингови обекти. Има много възможности за този тип програма, така и на международно равнище.

      Какво е бакалавър по Fashion PR? Програми съчетават практически лекционни курсове в областта на модата мърчандайзинг и маркетинг с ръце на стажове в индустрията. Типични за първата година от курсове за тази програма включват въведение в ПР и медии в модната индустрия, въвеждане на проектирането и култура, и модата илюстрация цифрова комуникация. Upperclass курсове могат да включват стайлинг, брандинг и креативен маркетинг. Програмата често завършва с поредица от строго индивидуално проекти, стаж, както и развитие на портфейла.

      Цената на тази програма се различава от институция и местоположение, както и лекционни курсове обикновено отнема 3-4 години, за да завърши.Важно е за кандидат-студенти за изследвания на училището добре, за да се уверите, програмата предлага вписва своите цели.

      Много студенти избират бакалавър по Fashion PR-вече защото те искат да работят в една творческа и динамична област. Като тази степен осигурява солидна основа на принципите на промишлеността и Segue в света на модата, която е изключително трудно да пробие в.

      Завършилите бакалавърска в Fashion PR са си осигурили заетост в областта на модата журналистиката, покупка, управление на дребно, и моден маркетинг. Модни къщи притежават този вид образование с високо уважение. Има безброй позиции в дизайн индустрията модата, че един студент може да се пълнят с тази степен в неговата лента, най-вече PR мениджър или маркетинг мениджър. С една дума, ще бъде управлението на репутацията на един дизайнер, дизайн къща, или марка.

      Уроци могат да бъдат взети или пълно или непълно работно време, когато работи за тази степен.Ако Съвместяването на работата на непълно работно време, онлайн курсове може да бъде добър вариант. С изключение на стажове, много университети предлагат повечето от своите класове в модул далечна обучение. За да намерите подходящата училището за вас, потърсете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.