Keystone logo

38 Бакалавър Програми в Управленски науки Моден мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Управленски науки
 • Моден мениджмънт
Области на обучение
 • Управленски науки (38)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Управленски науки Моден мениджмънт

  Бакалавърска степен се присъжда от колеж или университет за завършване на определен курс на обучение. В зависимост от фокуса на програмата, това може да изисква три до седем години за завършване. Смята се за бакалавърска програма, бакалавърска степен е базово ниво, предназначени да бъдат спечелени преди магистърска или докторска степен.

  Какво е бакалавър по управление на модата? Тези видове програми предлагат курсове, които помагат на студентите не само да се научат как да създават модна линия, но и как да планират маркетингова и комуникационна стратегия, за да направят марката успешна. Курсовете включват моден маркетинг, модни операции, модни комуникации, моден дизайн, дизайнерски студия, графичен дизайн, текстилна наука, управление на колекциите, архитектура на марката, изкуство и мода, креативност и модното лидерство.

  Има много ползи за този тип степен. Да се ​​научите как да създадете постижимото виждане може да ви помогне да постигнете успех във всеки жизнен стремеж. Получените в курсовете за управление знания биха могли да подпомогнат способността да бъдат добри лидери, а курсовете по комуникация могат да помогнат на студентския проект за успешен образ при всяко обстоятелство.

  Има широк спектър от разходи за бакалавърска степен. Общите разходи ще варират в зависимост от продължителността на програмата, конкретната институция, статута на пребиваващ студент и наличната финансова помощ.

  След завършване на бакалавър по управление на модата, възможностите за работа могат да включват работа като моден дизайнер, творчески директор, моден координатор или мениджър на марката. Други дипломирани студенти могат да намерят кариера като дизайнерски мениджър, продуктов мениджър, колекционер, търговец, тенденционер или дори създател на нова модна компания.

  Географското местоположение не трябва да ограничава академичния потенциал. В допълнение към традиционните програми, които се провеждат в колежа, много институции предлагат онлайн програми, достъпни за студенти от цял ​​свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.