Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 27 Бакалавър в Моден мениджмънт 2023

27 Бакалавър Програми в Моден мениджмънт 2023

overview

Бакалавърска степен се присъжда от колеж или университет за завършване на определен курс на обучение. В зависимост от фокуса на програмата, това може да изисква три до седем години за завършване. Смята се за бакалавърска програма, бакалавърска степен е базово ниво, предназначени да бъдат спечелени преди магистърска или докторска степен.

Какво е бакалавър по управление на модата? Тези видове програми предлагат курсове, които помагат на студентите не само да се научат как да създават модна линия, но и как да планират маркетингова и комуникационна стратегия, за да направят марката успешна. Курсовете включват моден маркетинг, модни операции, модни комуникации, моден дизайн, дизайнерски студия, графичен дизайн, текстилна наука, управление на колекциите, архитектура на марката, изкуство и мода, креативност и модното лидерство.

Има много ползи за този тип степен. Да се ​​научите как да създадете постижимото виждане може да ви помогне да постигнете успех във всеки жизнен стремеж. Получените в курсовете за управление знания биха могли да подпомогнат способността да бъдат добри лидери, а курсовете по комуникация могат да помогнат на студентския проект за успешен образ при всяко обстоятелство.

Има широк спектър от разходи за бакалавърска степен. Общите разходи ще варират в зависимост от продължителността на програмата, конкретната институция, статута на пребиваващ студент и наличната финансова помощ.

След завършване на бакалавър по управление на модата, възможностите за работа могат да включват работа като моден дизайнер, творчески директор, моден координатор или мениджър на марката. Други дипломирани студенти могат да намерят кариера като дизайнерски мениджър, продуктов мениджър, колекционер, търговец, тенденционер или дори създател на нова модна компания.

Географското местоположение не трябва да ограничава академичния потенциал. В допълнение към традиционните програми, които се провеждат в колежа, много институции предлагат онлайн програми, достъпни за студенти от цял ​​свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

read_more

filters

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Управленски науки
 • Моден мениджмънт
fields_of_study
 • Управленски науки (27)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format