Keystone logo

4 Бакалавър Програми в Изкуствознание Фотография Модна фотография 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Фотография
  • Модна фотография
Области на обучение
  • Изкуствознание (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изкуствознание Фотография Модна фотография

Бакалавър в модната фотография е за ученици, които обичат фотографията и висша мода и искат да съчетаят двете да се развиват необходимите умения и практически опит, за да направи кариера в областта. Има много възможности да упражнява тази област на обучение, както в Съединените щати и в чужбина.

Какво е бакалавър в модната фотография? Типичната програма степен включва курсова в преработвателни фотографии, визуални техники и оборудване. Студентите се научават да се създаде ефективна осветление, работа с гримьори и стилисти, както и да включва специфичен стил на фотографии. Допълнителна курсова обхваща историята на модата, законите за авторското право и лицензиране, както и маркетинг и комуникации. Практически опит под формата на стажове често съпътства програмата.

Има няколко причини, поради които учениците могат да избират да следват бакалавър в модната фотография.Едно от основните предимства на този тип образование е заострен подготовка в тясно специализирана област, която може да ви даде предимство, когато се опитвате да пробие в тази конкурентна индустрия.

Бакалавър в модната фотография може да отнеме от три до четири години, за да завърши. Има многобройни международни възможности за този вид образование, както и разходите варират значително от училище на училище. Допълнителен фактор е цената на фотографско оборудване. Препоръчително е да се свържете с конкретни училища, които ви интересуват и питат за очакванията на разходите.

Студентите, които печелят бакалавърска в модната фотография намерят себе си по-добре ситуиран да пробие в сцена на модната фотография. Въоръжени с пълното разбиране на субекта и обекта състав, модни тенденции, както и маркетингови основи, студентите могат да намерят позиции с списания, дизайнери и рекламни агенции. Те също могат да създават свои собствени студиа и работят като нещатни модни фотографи.

Уроци в модната фотография може да се вземат за всеки на пълно или непълно работно време. Има и много опции за онлайн за тази степен и множество институции вече предлагат програми за дистанционно обучение. За да разбера кое училище е точно за вас, потърсете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.