Keystone logo

53 Бакалавър Програми в Педагогика Педагогика Физическо възпитание 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Физическо възпитание
Области на обучение
  • Педагогика (53)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Педагогика Педагогика Физическо възпитание

Бакалавърът обикновено следва диплома за средно образование и може да отнеме три до пет, за да завърши, в зависимост от уникалния път на всеки ученик. През четирите години, които средният студент приема, тази степен може да предложи по-задълбочени познания в определена област на обучение. След това завършилите могат да договарят по-добри заплати и да окажат по-голямо положително въздействие върху своята област.

Какво е бакалавър по физическо възпитание? Тази степен може да даде на студентите необходимите умения да преподават уроци по физическо възпитание както в частни, така и в публични начални и гимназиални училища и дори да се занимават с други области като атлетическо обучение и лично обучение. Курсовете варират от училище до училище, но могат да включват физиология на упражненията, атлетични наранявания, педагогика и лично и общностно здраве. Много програми предлагат практически опит и, в зависимост от целта на ученика, възможности за обучение на ученици.

Студентите, които получават бакалавър по физическо възпитание, често напускат училище с широк спектър от умения. Технологиите на преподаване и обучението по здраве и уелнес са ценни професионални активи, докато способности като комуникация и лидерство служат във всички области на живота.

Изборът да се следва бакалавър по физическо възпитание изисква планиране, особено когато се има предвид, че разходите могат да варират от институция до институция. Преди да се включат в училище, потенциалните студенти трябва да разгледат плюсовете и минусите на различните места, за да се уверят, че избират подходящ вариант.

Докато много хора с бакалавър по физическо възпитание се превръщат в училищни инструктори за физическо възпитание, има голям брой други възможности за кариера. Тази степен предоставя на завършилите гъвкавост и свобода да изследват пътеки като външен преподавател, личен треньор, физиолог по физически упражнения и спортен терапевт. За тези, които търсят повече управленски позиции, фитнес програмист, управител на фитнес център и плановик за спортни събития са добри опции.

Има много възможности за избор на бакалавър по физическо възпитание. Многообразието от училища предлага както програми на пълен и непълен работен ден, така и гъвкавостта на курсовете за дистанционно обучение често е популярна. За да започнете процеса, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.