Keystone logo

125 Бакалавър Програми в Сценични изкуства Филмови науки Филмово производство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Сценични изкуства
  • Филмови науки
  • Филмово производство
Области на обучение
  • Сценични изкуства (125)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Сценични изкуства Филмови науки Филмово производство

Бакалавърските програми са предназначени за обучение на добре закръглени студенти, способни да преследват по-напреднали образователни или професионални длъжности. Много планове за степен са създадени за завършване за четири или по-малко години.

Какво е бакалавър във филмирането? Студентите с тази степен често планират да се гмурнат в вълнуващата индустрия на киното, докато учат практически умения и придобиват опит в реалния свят. Сценарият, екранната култура, наборът от сгради, екранното производство и декорацията са едни от най-често срещаните области на фокус, но на учениците често се дава възможност да комбинират избираеми предмети, които да отговарят на техните уникални цели в кариерата. В допълнение към строгите класове техника, притежателите на тази степен обикновено получават разнообразно образование във философията и историята на киното. В кулминацията повечето планове от този тип осигуряват възможност на студентите да участват в цялостно кино производство, което по-късно може да се използва като част от професионалното портфолио на студента.

Най-подходящите способности на студентите за филмиране най-често включват операция на филмова техника, управление и създаване на филмови набори, както и способността за многозадачност в условия на високи залози с конкурентни личности. Тези умения могат да поставят учащите в напреднала кариера и да им помогнат да развият по-големи междуличностни отношения.

Таксите за заплащане на бакалавърска степен варират между университетите и могат да бъдат променяни въз основа на фактори като студентска резиденция и университетско местоположение. Повечето университети са посветили специалисти по допускане, за да подпомогнат финансовите запитвания и може да се свържат с тях по удобство на студентите за повече информация.

Филмовата и развлекателната индустрия продължават да бъдат вълнуващи пътища за възможност за завършилите с бакалавърска степен по Филминг. Когато не работят директно във филма, завършилите могат да намерят позиции в образователни институции, художествени студия, игрални студия и рекламни фирми. Режисьори, кинопроизводители, сценаристи, инженери по радиоразпръскване и филмови изследователи са популярни кариерни пътеки с тази степен, макар че много завършили са намерили изпълняващи кариери като рекламни директори и производствени асистенти.

Повечето програми, предлагащи бакалавърска степен по Филминг, водят до тежък практически опит и по този начин изискват от студентите да посещават учебни занятия по целия или част от техния образователен план. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.