11 Бакалавър Програми в Философия, политика и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Философия, политика и икономика
Области на обучение
  • Социални науки (11)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Бакалавър Програми в Философия, политика и икономика

      Бакалавърска степен може да бъде получена, след като студентите успешно завършат приблизително 120 кредитни часа както на обобщени основни класове, така и на специални основни курсове. Тази степен обикновено отнема осем семестъра, за да завърши с пълен работен график и помага на студентите с уменията, необходими за избраните от тях кариерни полета.

      Какво е бакалавър по ЛПС? PPE е кратка за политиката, философията и икономиката, три точно специфични области, които си взаимодействат тясно един с друг. Тази програма изисква от студентите да изучават всяка една от тези дисциплини до известна степен, но обикновено ще включват студентите, избирайки един от трите варианта като главен след определен период от време. Учениците обикновено започват да изучават основните теми и методи, включени във всяка област на обучение. След това те могат да започнат да изграждат конкретни и продаваеми умения чрез курсове като политически науки, дипломация и разрешаване на конфликти. Крайните курсове зависят от кой от трите маршрута участниците решат да вземат.

      Студентите могат да очакват да усъвършенстват своите умения за комуникация до фини точки по време на обучението си в тази област, което може да им помогне да се свържат с другите по-ефективно както у дома, така и на работното място. Уменията за разрешаване на конфликти и познаването на политиката на общността служат и за стимулиране на домашния живот и напредъка в кариерата.

      Разходите, свързани с преследването на тази степен, ще варират в зависимост от институцията, която студентът избере да присъства. Препоръчително е студентите да проучват разходите за курсове в различни университети и страни-домакини, преди да вземат окончателните си решения за това къде да присъстват.

      Тъй като това е такава разнообразна област на обучение, има основание да се разбере, че студентите, които завършват образователните си програми, могат да се сблъскат с голямо разнообразие от възможности за наемане на работа. Продуктов мениджър, изследовател на данни и предприемач са всички позиции, които притежателите на тази степен биха могли да помислят. Завършилите могат също така да кандидатстват за работа в социалната работа, рекламата, преподаването, правото, журналистиката и излъчването, банковото дело и финансите, политиката и счетоводството.

      Онлайн курсове, международно обучение и традиционни местни класове са всички възможности за съвременни ученици. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.